Sport

Svitolina, reacție dură după haosul de la turneul campioanelor. “Este groaznic!”

Elina Svitolina a avut o reacție dură după haosul de la turneul campioanelor. Jucătoarea de tenis și-a arătat supărarea după condițiile groaznice din Cancun.
07.11.2023 | 16:25
Svitolina reactie dura dupa haosul de la turneul campioanelor Este groaznic
Elina Svitolina a avut o reacție dură după haosul de la turneul campioanelor. Jucătoarea de tenis și-a arătat supărarea după condițiile groaznice din Cancun. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Condițiile meteorologice din Cancun, Mexic, au creat situații groaznice pentru jucătoarele de tenis. Elina Svitolina a avut o reacție dură după haosul de la turneul campioanelor. Sportiva nu s-a abținut și a discutat despre modul în care s-a desfășurat competiția din America Centrală.

Svitolina, reacție dură după haosul de la turneul campioanelor

Organizatorii competiției din Cancun, Mexic, au fost depășiți din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Astfel, programul jucătoarelor a suferit mai multe modificări neașteptate, iar acest lucru a dus la amânarea finalei cu o zi, 6 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Din cauza unor furtuni care au avut loc în ultima săptămână, terenurile de antrenament, cât și cel central, au fost afectate. Gazdele turneului nu au putut remedia probleme în timp util, astfel în cât programul să aibă de suferit. Astfel, jucătoarele și-au exprimat nemulțumirile.

În acest sens, și Elina Svitolina a avut o reacție dură după haosul de la turneul campioanelor. Locul 25 mondial nu a fost prezent la competiția din Mexic. Însă, jucătoarea de tenis din Ucraina și-a arătat susținerea față de colegele sale din WTA.

ADVERTISEMENT

“Am văzut că terenul nu era pregătit. Nu știu de ce WTA a vrut să găzduiască turneul în Cancun. Este păcat că cele mai bune opt jucătoare din lume joacă în aceste condiții. Ca să fiu sinceră, este groaznic pentru sportul nostru”, a spus Elina Svitolina, potrivit celor de la Daily Mail.

Swiatek, aproape de locul 1 mondial după finala din Cancun

Jucătoarea poloneză este aproape de o performanță incredibilă. Dacă Iga Swiatek va câștiga finala cu Jessica Pegula aceasta va avea șansa de urca chiar pe primul loc WTA. Meciul cu americanca de pe locul 5 WTA ar însemna o revenire pe primul loc mondial pentru Swiatek. Un lucru remarcabil, având în vedere că la Turneul Campioanelor din Cancun, Mexic, aceasta a reușit să elimine actualul lider WTA, Aryna Sabalenka.

ADVERTISEMENT

“Nu pot să spun cu adevărat cum o să mă descurc în finală pentru că este prima oară când voi juca un ultim act la Turneul Campioanelor. Doar îmi ating obiectivele și visele, încerc mereu să-mi amintesc asta.

Bineînțeles că nu este ușor. Este foarte multă presiune, pentru că e şi locul unu mondial în joc, dar încerc să nu mă gândesc foarte mult la miză, ci să mă bucur de meci, de experienţă.

ADVERTISEMENT

Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge la acest nivel, încerc doar să fiu recunoscătoare pentru ce realizez. Nu contează dacă am 22 de ani, simt că sunt mai în vârstă”, a spus Swiatek la conferinţa de presă după semifinală.

ADVERTISEMENT
Afacerea unor buzoieni care câştigau o avere de pe urma oamenilor. Se puneau...
Afacerea unor buzoieni care câştigau o avere de pe urma oamenilor. Se puneau în faţă la ghişeul de Permise apoi vindeau locurile
Obiceiul săptămânal al milionarilor Cristi Borcea și Victor Pițurcă: ”În Băneasa, el știe...
Obiceiul săptămânal al milionarilor Cristi Borcea și Victor Pițurcă: ”În Băneasa, el știe tot”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani...
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România
Hagi „fierbe“: Ianis, amenințat cu excluderea de la Euro 2024! Declarațiile care nasc...
Hagi „fierbe“: Ianis, amenințat cu excluderea de la Euro 2024! Declarațiile care nasc o situație explozivă
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul...
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul ei a fost înșelat de soție. 𝐑𝐄𝐀𝐂𝐓̦𝐈𝐀 𝐀𝐌𝐔𝐙𝐀𝐍𝐓𝐀̆
RUSIA CUTREMURĂ direct România! Lovitură ISTORICĂ de la Moscova
RUSIA CUTREMURĂ direct România! Lovitură ISTORICĂ de la Moscova
Triunghi amoros: Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău şi Claudia Pătrășcanu
Triunghi amoros: Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău şi Claudia Pătrășcanu
Este anunţul momentului pentru Halep! Final de carieră!
Este anunţul momentului pentru Halep! Final de carieră!
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei:...
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei: ”O să-i respectăm dorința! Nu vrem război...”
Fabrică din România închisă din cauza pierderilor. Câți oameni vor fi concediați
Fabrică din România închisă din cauza pierderilor. Câți oameni vor fi concediați
Testul pe care îl pică 7 din 10 români. Mută un singur băț...
Testul pe care îl pică 7 din 10 români. Mută un singur băț de chibrit, în mai puțin de 20 de secunde, pentru a obține rezultatul corect
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română