Life

Sylvester Stallone se mândrește cu fiicele sale. Sophia, Sistine și Scarlet au moștenit frumusețea mamei lor

25.09.2020 | 12:31
Sylvester Stallone se mandreste cu fiicele sale Sophia Sistine si Scarlet au mostenit frumusetea mamei lor
Sylvester Stallone se mândrește cu fiicele lui. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai apreciați artiști din cinematografia americană, Sylvester Stallone, se poate lăuda nu doar cu o carieră de succes, ci și cu o familie frumoasă și fericită.

Pe lângă o soție superbă, actorul se mândrește cu trei fiice fermecătoare, care au moștenit frumusețea răpitoare de la mama lor.

ADVERTISEMENT

Cele trei fiice ale celebrului actor se numesc Sophia Rose Stallone, care a împlinit 24 de ani, Sistine Stallone, în vârstă de 22 de ani, și mezina familiei, Scarlet Rose Stallone, care are 18 ani.

Sylvester Stallone, un tată împlinit. Iată cât de frumoase sunt fiicele actorului

Sylvester Stallone se poate declara un bărbat împlinit. Actorul american este tatăl a trei fete superbe, care par să fi moștenit calitățile de fotomodel ale mamei lor, Jennifer Flavin, dar și talentul actoricesc al tatălui.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de alte vedete de vârsta lor, care sunt implicate adesea în scandaluri și conflicte televizate, fiicele lui Sly sunt foarte rezervate și discrete în privința aparițiilor publice. Acestea sunt focusate pe muncă și sunt dornice să își clădească o carieră prin forțe proprii.

Fiicele lui Sylvester Stallone
Scarlet Rose Stallone, Sistine Rose Stallone și Sophia Rose Stallone. Sursa foto: Hepta.ro

În anul 2017, cele trei fete au fost numite “Miss Golden Globe 2017”, conform unei tradiții ce a debutat în anul 1963 si care presupune ca fiul sau fiica unei celebrități internationale să câștige acest titlu.

ADVERTISEMENT

“Fiecare domnișoară a excelat într-un domeniu, fie el academic, sportiv sau în lumea modellingului. Fiind crescute de părinți-model ca Sylvester si Jennifer, suntem nerăbdători să aflăm ce le pregătește viitorul”, a declarat Lorenzo Soria, Președintele Hollywood Foreign Press Association, în urmă cu trei ani.

În prezent, Scarlet, Sistine și Sophia au debutat deja atât în lumea modei, cât și în lumea cinematografiei, dovadă că sunt ambițioase și dornice să își facă părinții mândri.

ADVERTISEMENT

,,Copiii mei muncesc foarte mult si sunt încântat de asta”, a scris Sly, în urmă cu ceva timp.

Sage Stallone, fiul lui Sylvester Stallone, a încetat din viață

În anul 2012, Sylvester Stallone și-a pierdut un fiu, pe Sage, despre care s-ar fi speculat, în mod eronat, că ar fi murit în urma supradoze. De fapt, infarctul a fost cauza decesului și, potrivit The Sun, nu au fost găsite urme de droguri în organismul tânărului, ci doar semne că ar fi luat analgezice.

Tânărul de 36 de ani a murit din cauza aterosclerozei coronariene, după cum au afirmat doctorii de la biroul de Medicină Legală din Los Angeles. Aceasta este o boală cardiacă ce provoacă blocarea arterelor și care duce la infarct.

 

 

 

ADVERTISEMENT