Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Tactica Belarusului, dezvăluită din interior: “Așa vrea să joace!”. Sfaturile lui Hamutovski pentru Edi Iordănescu

Tactica Belarusului a fost dezvăluită de Vasili Hamutovski. Sfaturile fostului portar vor fi direct analizate și de Edi Iordănescu.
12.10.2023 | 13:22
Tactica Belarusului dezvaluita din interior Asa vrea sa joace Sfaturile lui Hamutovski pentru Edi Iordanescu
Tactica Belarusului a fost dezvăluită de Vasili Hamutovski. Sfaturile fostului portar vor fi direct analizate și de Edi Iordănescu. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Vasili Hamutovski a fost portar la Steaua în perioada 2003 – 2006 și a mai jucat pe la Dinamo Moscova, Dinamo Minsk, FC Augsburg sau Petrolul Ploiești. Fostul jucător a dezvăluit tactica Belarusului înainte de meciul cu România. Sfaturile lui Hamutovski vor fi analizate și de Edi Iordănescu.

Tactica Belarusului, dezvăluită din interior: “Așa vrea să joace!”

Carlos Alos Ferrer este selecționerul Belarusului și a fost instalat de puțină vreme în această funcție. Acest lucru poate reprezenta un avantaj pentru Edi Iordănescu și elevii săi. La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICIVasili Hamutovski o dezvăluit tactica Belarusului.

ADVERTISEMENT

“Alos vrea să stea în apărare contra României. Dacă țineți minte acel meci de la București (n.r. România – Belarus 2-1). În prima repriză românii au jucat repede, foarte organizați din punct de vedere tactic.

România a dat două goluri frumoase și a mai avut încă 3-4 ocazii foarte bune. În repriza a doua, puțin tempoul a scăzut și nu au mai jucat la fel de bine din punct de vedere tactic.

ADVERTISEMENT

Știți că mulți dintre jucătorii naționalei României acum sunt tineri cu mare talent și care au primit curaj. Ei atunci au pierdut puțin concentrarea și noi (n.r. Belarus) am avut șansa să facem egalitate.”, a dezvăluit fostul portar al Belarusului.

Sfaturile lui Hamutovski pentru Edi Iordănescu

“Din punctul meu de vedere, știu că terenul nu este prea bun, dar dacă România joacă la fel de bine organizat din punct de vedere tactic, face presiune tare pe fundașii noștri, pentru că sunt foarte lenți, nu au viteză.

ADVERTISEMENT

Toată linia de fundași centrali nu are viteză. Să țină minte prima repriză din București. Când au făcut presiune pe linia de fundași. Noi nu am putut să facem nimic nici din centrul terenului.”, a mai spus Hamutovski, la FANATIK SUPERLIGA.

După analiza făcută de fostul portar al Belarusului, Horia Ivanovici a avut un punct important de spus, care l-a amuzat pe Hamutovski: “Imediat după ce se va termina emisiunea, o să tăiem bucata asta cu sfaturile tale și i le trimitem lui Edi Iordănescu să le analizeze azi. Eu vorbesc serios. Direct pe Whatsapp la Edi Iordănescu trimitem bucata cu tine. ‘Ia uite Edi ce zice Vasili’.”

ADVERTISEMENT

Vasili a încercat să explice că Edi Iordănescu și echipa sa au făcut deja aceste analize și probabil că el nu a spus lucruri noi: “Dar el știe deja. Eu cred că Iordănescu și staff-ul au făcut mai multe analize decât am făcut eu”. În schimb, gazda show-ului FANATIK SUPERLIGA, a ținut să precizeze că a fost o analiză foarte bună: “O analiză mai bună decât a ta, nu cred, e foarte bună”.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Vasili Hamutovski, dezvăluiri despre problemele Belarusului

ADVERTISEMENT