Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Talpan, atac cu talpa și la Hrebenciuc. „Să-și vadă de treaba lui și de conexiunile lui”

Florin Talpan îl pune cu botul pe labe și pe Viorel Hrebenciuc. Amenințările colonelului de justiție la adresa fostului deputat PSD.
10.11.2023 | 21:44
Talpan atac cu talpa si la Hrebenciuc Sasi vada de treaba lui si de conexiunile lui
Florin Talpan l-a amenințat pe Viorel Hrebenciuc. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Talpan a dat de pământ la FANATIK SUPERLIGA cu colonelul Ștefan Bichir, însă juristul CSA Steaua București nu s-a oprit aici și i-a luat la rând și pe Secretarul de Stat Eduard Bachide, dar și pe Viorel Hrebenciuc.

Florin Talpan îl pune la punct pe Viorel Hrebenciuc: „Îl rog public să-și vadă de treaba lui”

Florin Talpan a pus tunurile pe conducerea MApN și își cere drepturile„Eu îmi vreau banii înapoi. Sunt bani achitați din propriul buzunar. Eu trebuia să achit și să îmi cumpăr altceva cu banii respectivi și n-am putut să cumpăr datorită faptului că am împrumutat clubul Steaua. 

ADVERTISEMENT

Secretarul de Stat Bachide oare poate să stea pe scaun în condițiile în care știe că nu s-a rezolvat această problemă și mi-a luat acest spor de lucrări de excepție?”.

Colonelul de justiție face acuzații grave la adresa lui Bachide: „Știți ce era înainte să vină la MapN și cum a venit? Văd că își dă foarte mare importanță. O să le spun la momentul oportun exact la fiecare”.

ADVERTISEMENT

Talpan nu l-a iertat nici pe Viorel Hrebenciuc, fostul politician despre care s-a spus că a condus Steaua din umbră: „A mai ieșit cu o declarație domnul Hrebenciuc. Îl rog public să-și vadă de treaba lui ca să nu vorbesc mai mult și de toate conexiunile care au fost făcute atunci cu Guvernul României, Șerban Mihăilescu, și cu multe alte lucruri”.

Florin Talpan, avertisment pentru Viorel Hrebenciuc: „Nu făcea parte din Guvern prin acea perioadă?”

Florin Talpan îl temperează pe Viorel Hrebenciuc și îi aduce aminte ceva: „Își dă cu presupusul și nu e momentul acum. Nu făcea parte din Guvern prin acea perioadă?”.

ADVERTISEMENT

Fostul deputat al PSD și apropiat al lui Gigi Becali a făcut o declarație clară în ciuda deciziei în procesul privind palmaresul: „Nu am mai urmărit subiectul, pentru mine FCSB e Steaua, și cu asta basta!”, ar fi declarat conform iamsport.ro.

Hrebenciuc a fost unul dintre politicienii care au contribuit la preluarea clubului în 2003 de către Gigi Becali și a fost extrem de implicat la echipă, mai ales în perioada în care patronul FCSB a fost după gratii: „Eu sunt suporterul Stelei. Are mai puțină relevanță asta cu condusul din umbră. Clubul are conducători, Argăseală e un băiat de excepție. Chiar și celebrul Mache e foarte util echipei.

ADVERTISEMENT

Nu trebuia ca Gigi să mă roage să am grijă de echipă, asta e o chestiune de la sine înțeleasă. Poate că au fost momente cand am avut un anumit rol la echipă, dar nu a fost unul determinant”, mai declara influentul om de afaceri în vârstă de 70 de ani, conform gsp.ro.

Nu trebuie să ratezi FANATIK SUPERLIGA în fiecare luni, marți și vineri, LIVE pe site-ul FANATIK.RO de la 10:30. Emisiunea este ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube, joi, de la ora 17:30.

Florin Talpan, amenințări pentru Viorel Hrebenciuc

ADVERTISEMENT