Fotbal intern

Talpan îl atacă pe Mustață, dar și firma de pază: ”Contractul trebuie reziliat”

30.10.2020 | 18:42
Talpan il ataca pe Mustata dar si firma de paza Contractul trebuie reziliat
ADVERTISEMENT

Florin Talpan cere pedepsirea lui Gheorghe Mustață după ce liderul Peluzei Nord a FCSB a pătruns pe noul stadion Ghencea. Totodată, nici firma de pază nu a scăpat de atacul juristului care cere înlocuirea acesteia. 

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, vrea să se ia măsuri drastice după ce Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord și cel mai vocal susținător al echipei lui Gigi Becali, a intrat acum șapte zile pe noua arenă din Ghencea.

ADVERTISEMENT

Talpan care a câștigat procesele cu finanțatorul FCSB-ului pentru marca și palmaresul Stelei vrea pedepsirea firmei de pază de la arenă și zice că liderul de galerie trebuie sancționat pentru că a pătruns pe stadion.

”Firma de pază trebuie trasă la răspundere”

„Firma de pază angajată trebuie să explice cum de a permis intrarea unui astfel de individ în incinta clubului Steaua, fără autorizație și în afara orelor programului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, este necesară o verificare a activității firmei de pază pentru a fi siguri că bunurile clubului Steaua nu au fost furate ca urmare a lipsei de profesionalism și a neglijenței dovedita de firma de pază. Dată fiind gravitatea acestui incident, firma de pază trebuie trasă la răspundere, iar contractul încheiat cu aceasta trebuie reziliat.

De asemenea, solicit încheierea unui contract de pază și protecție cu o firmă profesionistă, care să asigure servicii de calitate, și ca clubul Steaua să formuleze o plângere penală împotriva lui Gheorghe Mustață pentru intrarea prin violare de sediu profesional fără aprobare într-o unitate militară și într-o zonă unde accesul persoanelor neautorizate este interzis.

ADVERTISEMENT

Eu am adus câștiguri de miliarde pentru statul român în timp ce alții îşi bat joc în continuare de acest brand din cauza incompetenței”, a declarat Florin Talpan.

Mustață și-a făcut poze pe Ghencea

Gheorghe Mustață, liderul galeriei de la FCSB, nu a mai avut răbdare și s-a dus să facă fotografii cu noile tribune din Ghencea. El este primul suporter al echipei din prima ligă care se pozează cu noua arenă.

ADVERTISEMENT

Aceste gesturi ale liderului de galerie pot reprezenta o aroganță direcționată către  CSA Steaua, echipă din Liga a treia, care a zis în mai multe rânduri că formația lui Becali nu va putea juca pe acest stadion, chiar dacă suporterii echipei din primul eșalon vor asta.

Mustață îl amenință pe Mihai Stoica, dar și pe fotbaliștii echipei lui Gigi Becali. Ultrașii vor ca Laurențiu Reghecampf să vină antrenor la FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru Chindia – FCSB: 1,44 este cota pentru „total goluri: 0-3”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT