Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Talpan a replicat după ce Dragomir l-a propus comandant la CSA. „Echipa zbârnâia acum în liga 1” Atac violent la AS 47

Florin Talpan a replicat după ce Dumitru Dragomir l-a propus comandant la CSA Steaua. Juristul i-a atacat și pe cei de la AS 47.
31.10.2023 | 13:49
Talpan a replicat dupa ce Dragomir la propus comandant la CSA Echipa zbarnaia acum in liga 1 Atac violent la AS 47
Florin Talpan a replicat după ce Dumitru Dragomir l-a propus comandant la CSA Steaua. Juristul i-a atacat și pe cei de la AS 47.
ADVERTISEMENT

Florin Taplan a reacționat după ce Dumitru Dragomir l-a propus comandant la CSA Steaua. Juristul clubului susține că lucrurile ar fi stat mult mai bine cu el la cârma echipei. Talpan a mai vorbit și despre Asociația Suporterilor 45, pe care i-a atacat.

Talpan a replicat după ce Dragomir l-a propus comandant la CSA

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Florin Talpan a replicat după ce Dumitru Dragomir l-a propus comandant la CSA Steaua. Juristul s-a arătat foarte încântat de ideea fostului președinte LPF și și-a arătat aprecierea față de declarațiile acestuia.

ADVERTISEMENT

“Domnul Dragomir a spus în emisiune că vă propune pe dumneavoastră să fiți comandantul clubului Steaua”, a deschis Horia Ivanovici discuția. “Îi mulțumesc din suflet. Este un om deosebit. Știu că la un moment dat a mai greșit și dumnealui față de mine. Dar, este un om care a spus de multe ori că sunt un jurist bun și multe altele”, a reacționat Florin Talpan.

Gazda emisiunii l-a întrebat pe juristul de la CSA dacă ar accepta această poziție: “Credeți că ar fi corect ca după toată munca și lupta pe care ați avut-o, să fiți dumneavoastră comandantul clubului?”

ADVERTISEMENT

“Dacă eram comandantul clubului când mi-am dorit, în anul 2000. De atunci și până acum, echipa aceasta juca în Liga 1 de zbârnâia. Dar, nu s-a vrut. Sunt și alte interese”, a răspuns juristul de la CSA Steaua.

Florin Talpan, atac la AS 47

În continuarea discuției, Florin Talpan a explicat că cei de la Asociația Suporterilor 47 s-au opus dorinței sale. Cu toate acestea, la FANATIK SUPERLIGA, juristul de la CSA Steaua susține că va lupta în continuare pentru clubul din Ghencea: “Sunt câțiva suporteri de la asociația AS 47 care au alte interese. Au crezut și ei că apucă un colț de pâine. AS 47 trebuie desființată, iar suporterii trebuie să iubească cu adevărat Steaua. Nu să aibă alte interese cum au câțiva care urmăresc lucrul acesta.

ADVERTISEMENT

Ei niciodată nu mi-au luat apărarea. Dacă eu nu eram la Steaua mai aveau ei echipă de fotbal? Mai aveau marcă, nume, palmares? Sunt mulți suporteri care mă apreciază și eu vreau să fie de partea mea. Dacă vor să facă mai mult la Steaua, eu sunt dispus să lupt, să fac mai mult”.

Dumitru Dragomir, despre Florin Talpan la Steaua

Dumitru Dragomir l-a lăudat pe Florin Talpan. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că juristul CSA Steaua a reușit să câștige în instanță, deși nu a avut dreptate. Chiar dacă l-ar pune comandant al clubului Steaua pe Talpan, Mitică Dragomir a dezvăluit că secția de fotbal ar ceda-o altcuiva.

ADVERTISEMENT

“Și eu îl admir, ce Dumnezeu. Adevărul, fie vorba între noi, a avut sânge în instalație. Pe nedrept a câștigat niște lucruri. Tu știi ce înseamnă asta pentru un jurist? (n.r. ar fi mai tare CSA Steaua cu Talpan președinte?) Nu știu, de ce să-mi dau cu părerea, nu știu. 

L-aș pune comandantul clubului, dar secția de fotbal aș da-o la altcineva. Fotbalul trebuie condus de oameni care au făcut sportul ăsta, pentru că altfel amestecăm lucrurile”, a spus Mitică Dragomir la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Reacția lui Florin Taplan după declarațiile lui Dumitru Dragomir

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Vremea 22 iulie - 19 august 2024. Scăpăm de arșiță, revin furtunile puternice,...
Vremea 22 iulie - 19 august 2024. Scăpăm de arșiță, revin furtunile puternice, cu ploi torențiale și grindină
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Jocurile Olimpice. Gimnastă exclusă din lot pentru un motiv neașteptat
Jocurile Olimpice. Gimnastă exclusă din lot pentru un motiv neașteptat
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu...
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur: „Femeia să fie dedicată, să gătească...”