Life

Tânărul care a murit în accidentul de pe Podul Ciurel, un cunoscut actor. Unde s-a făcut remarcat

Un tânăr în vârstă de 35 de ani a murit duminică, 12 decembrie, în urma unui accident rutier care a avut loc în zona Podului Ciurel din Capitală. Bărbatul a fost un cunoscut actor.
14.12.2021 | 18:02
Tanarul care a murit in accidentul de pe Podul Ciurel un cunoscut actor Unde sa facut remarcat
Un tânăr actor a murit într-un accident pe Podul Ciurel pe 12 decembrie. Foto: Antena 3/ TVR
ADVERTISEMENT

Un accident nefericit a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în București. Despre identitatea șoferului de 35 de ani, care a murit după ce a plonjat în râul Dâmbovița de pe Podul Ciurel, s-au aflat câteva lucruri impresionante.

Bărbatul pe care familia și prietenii îl plâng a fost un cunoscut actor. Unul dintre filmele în care a jucat a luat câteva premii internaționale importante.

ADVERTISEMENT

Andrei Lucian Ungur, pe numele său, a fost unul dintre tinerii artiști care a dus numele României departe. Acesta nu impresiona doar pentru felul în care juca și regiza anumite producții. S-a făcut remarcat și pentru calitatea sa umană.

Tânărul care a murit în urma accidentului de pe Pasajul Ciurel a fost un cunoscut actor, premiat la Eurasia Festival Film

Andrei a luptat din greu pentru a-și îndeplini visul de a deveni actor și apoi regizor. Student cu bursa de merit (media 9.40) în anul II la Universitatea Națională de Teatru și Film IL Caragiale, Facultatea de film, secția Regie de film și TV, Andrei și-a dorit să regizeze filme.

ADVERTISEMENT

Pe lângă timpul pe care îl dedica actoriei, acesta a fost nevoit să lucreze și ca programator IT. Andrei încerca să strângă cât mai mulți bani cu putință pentru a-și ajuta mama bolnavă.

Înaintea accidentului care a avut loc pe 12 decembrie în Capitală, Andrei lucra la un documentar . Urma să-l prezinte la facultate ân sesiunea de iarnă. Din nefericire, acel film nu va mai vedea lumina ochilor niciodată.

ADVERTISEMENT

Povestea lui Andrei a ajuns la inimile românilor înainte ca acesta să plece spre o altă lume. După cum spuneam, actorul s-a făcut remarcat la nivel internațional, datorită filmului „Reboot”.

A apărut și în emisiunea Andreei Marin de la TVR

A fost prezent și emisiuni televizate, printre care show-ul prezentat de Andreea Marin la TVR, „Nu există nu se poate”. De altfel, una dintre persoanele publice care a fost extrem de afectată de moartea lui Ungur a fost chiar prezentatoarea, căci a avut ocazia să-l descopere personal și să afle cum este omul din spatele pasionatului de teatru și film.

ADVERTISEMENT

Filmul „Reboot” despre care ați aflat în rândurile de mai sus a fost declarat în anul 2020 cel mai bun scurtmetraj de la Festivalul Internațional de Film Eurasia. Aceasta este doar una dintre realizările bărbatului a cărui moarte a fost reflectată de presă ca o banală știre a unui accident din lunga serie de astfel de nenorociri zilnice de pe șosele.

„În jurul orei 10:35, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier în zona Podului Ciurel. 

Din primele date, conducătorul unui autovehicul, care se deplasa pe Șos. Virtuții, a părăsit partea carosabilă. A plonjat cu autovehiculul în râul Dambovița. 

Din autovehicul a fost extrasă o persoană în stare de inconstiență”, erau primele informații apărute duminică, despre accidentul în care a murit actorul, potrivit Antena 3.

 

ADVERTISEMENT