News

Tânăr ajuns în comă la spital în urma unui accident, diagnosticat cu COVID-19

07.09.2020 | 23:48
Tanar ajuns in coma la spital in urma unui accident diagnosticat cu COVID19
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 18 ani a ajuns în comă la spital după ce a fost lovit de o maşină în localitatea Ciorani din judeţul Prahova.

La spital, medicii i-au făcut şi testul pentru Coronavirus şi au descoperit că tânărul era infectat şi cu COVID 19.

ADVERTISEMENT

Şoferul avea 1,14mg/l alcool pur în aerul expirat. El fugise, iniţial, de la locul faptei.

Șoferul care a cauzat accidentul a fugit inițial de la locul faptei

Potrivit IPJ Prahova, un tânăr de 18 ani a fost grav accidentat de un şofer beat, pe DN1D, în comuna prahoveană Ciorani.

Şoferul, aflat în stare de ebrietate, a fugit de la locul faptei dar a fost rapid identificat de politişti şi testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost de 1.14mg/l alcool în aerul expirat.

ADVERTISEMENT

Tânărul de 18 ani a fost preluat, în comă, de o ambulanță și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Acesta avea numeroase leziuni, precum un traumatism cranian grav, multiple fracturi neuro, un traumatism toraco-abdominal, o fractură de bazin și de femur. Mai mult decât atât, acesta a fost diagnosticat pozitiv și cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Şoferul beat a fost reținut pentru 24 de ore şi este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului.

Amintim faptul că Grupul de Comunicare Strategică a anunțat luni, 7 septembrie, 883 de cazuri noi de infecatare cu coronavirus. România se apropie de un prag înfricoșător de 100 de mii de cazuri. De la începutul pandemiei s-au îmbolnăvit 95.897 de persoane.

ADVERTISEMENT

Cele 33 de decese înregistrate astăzi sunt ale unor pacienți care au aveau comorbidități. Cele mai multe persoane au murit la categoria peste 80 de ani (17 decese). Un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 de ani, 2 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 6 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 7 decese la categoria de vârstă 70-79 ani.

ADVERTISEMENT