News

Tânăr de 18 ani, aproape de moarte într-o benzinărie din Capitală. A fost atacat cu toporul de un alt bărbat

Incident extrem de grav într-o benzinărie din Capitală, acolo unde un tânăr de 18 ani a fost aproape de moarte după ce a fost atacat cu toporul de un client.
08.03.2024 | 18:20
Tanar de 18 ani aproape de moarte intro benzinarie din Capitala A fost atacat cu toporul de un alt barbat
Imagini șocante într-o benzinărie din București: tânăr de 18 ani atacat cu toporul. S-a ferit în ultimul moment. Sursa foto: capturi Digi24 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 18, angajat la o benzinărie din Capitală, a fost atacat cu toporul de un individ cu care se certase în trecut. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Imagini șocante într-o benzinărie din București: tânăr de 18 ani atacat cu toporul. S-a ferit în ultimul moment

Din datele oferite de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București aflăm că incidentul din București s-a petrecut duminică, 3 martie. În imaginile surprinse de camere se vede cum agresorul intră în benzinărie ținând la spate un fel de topor cu coada lungă.

ADVERTISEMENT

După o scurtă discuție cu angajatul, atacatorul se lansează într-un atac fulgerător asupra acestuia. Tânărul vizat se ferește în ultima clipă de securea care venea cu putere spre el.

În locația din benzinărie unde s-a produs incidentul mai erau și alte persoane. Alți patru tineri aflați la o masă alăturată au fost martorii atacului. Aceștia au văzut cum, după atacul inițial, agresorul fuge după victimă.

ADVERTISEMENT

Tânărul de 18 ani s-a ascuns într-o altă încăpere, unde a apucat să se baricadeze. Din fericire, cazul din weekend a avut un final fericit pentru victimă. Un alt angajat al benzinăriei a apăsat butonul de panică. Suspectul a părăsit locul atacului.

Polițiștii din Sectorul 5 care au preluat cazul l-au prins pe suspect. E vorba de un bărbat de 20 de ani. Pentru gestul său, acesta este cercetat acum pentru tentativă de omor de către procurorii bucureșteni.

ADVERTISEMENT

În data de 3 martie, la ora 21,24, aflându-se în interiorul unui restaurant din incinta unei staţii de alimentare cu carburant din Sectorul 5 Bucureşti, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, inculpatul, care se înarmase cu un topor, a încercat să îl lovească pe unul dintre angajaţii restaurantului cu toporul în zona capului.

Victima, un bărbat în vârstă de 18 ani, a reuşit să se ferească în ultimul moment, astfel că inculpatul nu a reuşit să o lovească, a nimerit blatul tejghelei şi a scăpat toporul din mână. Inculpatul s-a reînarmat cu toporul şi a alergat după persoana vătămată, fără a reuşi să o prindă, întrucât aceasta se refugiase în spatele unei uşi, după care a părăsit restaurantul”, conform procurorilor.

ADVERTISEMENT

Atacatorul, reținut pentru 24 de ore

Vineri, 8 martie, la cinci zile de la atac, atacatorul a fost prins. Acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Dată fiind gravitatea faptelor sale, el a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi şi libertăți de la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, notează Agerpres.

ADVERTISEMENT