News

Tânăr de 21 de ani, călcat de tren în Neamț. Gestul făcut de acesta înainte de tragedie

Tragedie petrecută duminică seara în județul Neamț. Un tânăr de 21 de ani a murit după ce a fost lovit de tren, în localitatea Horia. Datele preliminare indică o sinucidere.
09.01.2023 | 09:25
Tanar de 21 de ani calcat de tren in Neamt Gestul facut de acesta inainte de tragedie
Tragedie pe calea ferată, în Neamț. Tânăr de 21 de ani, călcat de tren. Ce spun polițiștii. Sursa foto (ilustrativ): clubferoviar.ro
ADVERTISEMENT

Eveniment dramatic consemnat duminică seara într-o localitate din județul Neamț. Un bărbat a fost lovit mortal de un tren de marfă.

Tragedie pe calea ferată, în Neamț. Tânăr de 21 de ani, călcat de tren. Ce spun polițiștii

Din primele informații, victima este un tânăr de 21 de ani. Acesta a murit duminică noaptea după ce a fost lovit de tren, în localitatea Horia, județul Neamț.

ADVERTISEMENT

Datele preliminare din anchetă arată faptul că băiatul s-a sinucis. Polițiștii iau în calcul această pistă având în vedere că tânărul se afla întins pe şine înainte de impact.

Mai mult, victima nu a avut nicio reacție la semnalele sonore efectuate de mecanicul locomotivei.

La fața locului au fost chemate de urgență mai multe echipaje ISU. Din păcate, pentru tânăr era prea târziu. Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul acestuia.

ADVERTISEMENT

În urma acestui eveniment au fost demarate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

”După cercetările preliminare efectuate de poliţişti a rezultat că trenul, care circula pe ruta Mizil – Roman, ar fi surprins şi accidentat un tânăr, în vârstă de 21 ani, din localitatea Horia, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, echipajul medical sosit la faţa locului a declarat decesul tânărului”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Accident similar produs și în Iași, săptămâna trecută

În urmă cu o săptămână, marți, 3 ianuarie, un accident feroviar similar a avut loc în municipiul Iași. La acea dată, o persoană de sex masculin a fost călcată de tren în zona capăt Canta.

ADVERTISEMENT

Mecanicul de locomotivă, care a ieșit negativ în urma testării cu alcooltestul, a precizat că victima, un bărbat de 42 de ani, a văzut că trenul se apropie și s-a aruncat în fața acestuia.

Nu s-a aflat cauza producerii acestui accidentului. La fața locului s-au deplasat echipaje de intervenție de la Poliție și Jandarmerie.

ADVERTISEMENT