News

Un medic renumit din Deva a murit înecat într-un lac de acumulare. Alin Popescu avea doar 31 de ani

Sfârșit tragic pentru un medic ginecolog. S-a înecat într-un lac de acumulare din Caraș-Severin. Tragedia s-a produs duminică.
24.07.2023 | 21:31
Un medic renumit din Deva a murit inecat intrun lac de acumulare Alin Popescu avea doar 31 de ani
Un medic renumit din Deva a murit înecat într-un lac de acumulare. Colaj Fanatik/ Sursa foto: Facebook/ locuridinromania.ro
ADVERTISEMENT

Un medic renumit din Deva și-a găsit sfârșitul într-un lac de acumulare din Caraș-Severin. Tragedia a avut loc la finalul acestei săptămâni. Alin Popescu avea doar 31 de ani și lucra la Spitalul Județean de Urgență din Deva.

Un medic renumit din Deva a decedat. Tânărul s-a înecat într-un lac de acumulare

Medicul ginecolog a venit, duminică, 23 iulie, împreună cu prietenii la Lacul Gozna din Caraș-Severin. Aceștia voiau să se răcorească și să încheie finalul săptămânii într-un mod relaxant.

ADVERTISEMENT

Însă, nu știau că plimbarea avea să se transforme într-un eveniment nefericit. Medicul Alin Popescu a intrat în lac și s-a înecat. Imediat cum i-au observat dispariția, apropiații au alertat autoritățile.

La fața locului au ajuns pompierii din cadrul Detașamentului Reșița, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și cu o barcă de salvare. În ajutor au sosit și echipaje din județele învecinate.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, bărbatul a fost găsit fără viață. În zonă au ajuns și scafandri pentru a scoate trupul neînsuflețit al medicului ginecolog. Conform martorilor, citați de presa locală, el s-ar fi scufundat la aproximativ 15 metri de ponton.

„Inițial era vorba de o persoană care a intrat în apă și nu a mai revenit la mal. Ajunși acolo am înțeles că, de fapt, persoana de 30 de ani care înota împreună cu 2 colegi a dispărut subit în apele lacului”, a declarat Florin Filca, medic SJA Caraș Severin, pentru Antena 3.

ADVERTISEMENT

Medicul s-ar fi înecat din cauza epuizării

Prietenii bărbatului bănuiesc că acesta s-ar fi înecat din cauza epuizării. ”Detașamentul de Pompieri Reșița a fost solicitat sa intervină pentru căutarea unei persoane în lacul Valiug. Ne-am deplasat la fata locului împreună cu 4 subofițeri.

Ajunși la fața locului, în urma discuțiilor cu prietenii victimei, am constatat ca aceasta, în urma epuizării, s-a dus la fundul lacului, la aproximativ 15 metri de malul pontonului”, au transmis pompierii din Reșița.

ADVERTISEMENT

Alin Popescu era medic ginecolog la Spitalul județean de Urgență din Deva. Colegii cadrului medical sunt șocați în urma decesului fulgerător al tânărului. „Cu nespusă tristeţe, vă anunțăm trecerea în nefiinţă a colegului nostru, Dr. Alin Popescu. Cu recunoştinţă pentru bucuria de a te fi cunoscut şi inimi îndurerate pentru pierderea noastră”, a transmis CarollMed – Hunedoara.

ADVERTISEMENT
Tags: