News

Tânăr de 33 de ani, mort în timpul unui zbor Ryanair. Soția sa, însărcinată, a aflat abia la aterizare de deces

Final tragic pentru un tânăr de 33 de ani aflat într-un zbor Ryanair din Torino. Bărbatul a murit în timpul cursei. Soția, însărcinată, a aflat abia la aterizare de deces.
18.04.2024 | 19:09
Tanar de 33 de ani mort in timpul unui zbor Ryanair Sotia sa insarcinata a aflat abia la aterizare de deces
Tragedie într-o cursă Ryanair din Torino: tânăr de 33 de ani, viitor tată, mort la bord. Soția a aflat abia la aterizare despre tragedie. Sursa foto: The Sun / Hepta / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un tânăr de doar 33 de ani din Italia, viitor tată, a murit în timpul unui zbor al companiei Ryanair din Torino. Soția sa gravidă, aflată în același avion, a aflat abia la aterizare despre deces.

Tragedie într-o cursă Ryanair din Torino: tânăr de 33 de ani, viitor tată, mort la bord. Soția a aflat abia la aterizare despre tragedie

Tragedia din Italia a avut loc joi, 18 aprilie, la orele dimineții. Pentru o tânără familie din Italia, un zbor de la Torino la Lamezia Terma avea să se transforme într-o tragedie.

ADVERTISEMENT

Cei doi tineri, Giuseppe Stilo de 33 de ani și soția sa, Federica, însărcinată, s-au îmbarcat într-o cursă Ryanair de pe aeroportul Caselle. Din informațiile presei locale reiese că bărbatul s-ar fi simțit rău încă de la începutul călătoriei.

Aeronava se afla în acel moment între Chiavari și Rapallo. După ce s-a dat alarma la bord, căpitanul a făcut o cerere pentru a ateriza pe alte aeroporturi. Aceasta i-a fost respinsă.

ADVERTISEMENT

Astfel, a fost nevoit să revină pe aeroportul Caselle din Torino. Inițial, grație eforturilor echipajului de la bord, bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost resuscitat. Din păcate, după aterizare starea i s-a agravat din nou și a murit.

Giuseppe și soția sa, Federica, erau așezați la capetele opuse ale avionului. Bărbatul era în față și Federica în spate, din cauza alocării de locuri ale companiei aeriene.

ADVERTISEMENT

Femeia avea să afle de moartea soțului ei abia după ce a ajuns înapoi la Torino, potrivit La Stampa. Ea a fost dusă la un spital din apropiere în stare de șoc. Zborul către Aeroportul Internațional Lamezia Terme a fost reluat ulterior.

Giuseppe și soția sa, Federica, un cuplu extrem de fericit

Giuseppe era un tânăr realizat. El lucra la fabrica Ferrero din Alba și locuia cu soția sa, din Pizzo, la Cuneo. Cei doi tineri s-au căsătorit în iunie anul trecut și călătoreau joi pentru a-și vedea familia în Calabria.

ADVERTISEMENT

Presa italiană scrie că Giuseppe ar fi murit după ce a suferit un atac de cord. Într-o primă fază, doi medici de la bordul zborului i-au aplicat manevre de resuscitare, înainte ca echipajul de zbor să încerce să-l resusciteze folosind un defibrilator.

ADVERTISEMENT
Tags: