News

Tânăr din București reținut pentru că și-a bătut partenera în prezența copilului. Agresorul este membru al unui cunoscut clan interlop

Poliția Capitalei a reținut un membru al unui cunoscut clan de interlopi pentru un caz de violență domestică. Bărbatul își bătea soția de față cu copilul
23.02.2024 | 18:12
Tanar din Bucuresti retinut pentru ca sia batut partenera in prezenta copilului Agresorul este membru al unui cunoscut clan interlop
Detalii șocante dintr-un caz de violență domestică. Un interlop își bătea partenera în fața copilului. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Capitală și-a bătut concubina în fața copilului lor de doar câteva luni. Poliția din București l-a reținut joi, 22 februarie sub acuzația de violența domestică.

Femeie bătută în fața copilului

Individul este acuzat că și-a agresat partenera în vârstă de 20 de ani, cu obiecte contondente, pe o perioadă extinsă de timp, la domiciliul lor din Sectorul 4 al Capitalei.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc în prezența fiicei lor minore, în vârstă de cinci luni. Potrivit unor surse, bărbatul este cunoscut sub numele de Gheorghe Ion Armando și este asociat cu gruparea interlopă Ştoacă.

Conform unui comunicat de presă al Poliției Capitalei incidentul a avut loc pe 17 februarie 2024, când femeia în vârstă de 20 de ani ar fi fost agresată de către partenerul său, în vârstă de 21 de ani, cu diverse obiecte contondente, la locuința lor din Sectorul 4.

ADVERTISEMENT

„La data de 22 februarie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 26 Poliţie au reţinut tânăr, în vârstă de 21 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

În fapt, la data de 17 februarie 2024, în timp ce se afla la o adresă din Sectorul 4, o tânără, în vârstă de 20 de ani, ar fi fost lovită de către concubinul ei, în vârstă de 21 de ani, timp de mai multe ore, cu diverse obiecte contondente. De asemenea, agresiunile ar fi avut loc în prezenţa fiicei lor minore, în vârstă de 5 luni”, arată comunicatul de presă al Poliţiei Capitalei.

ADVERTISEMENT

Ordin de protecție cerut de victimă

Pe data de 21 februarie, Judecătoria Sectorului 4 a emis un ordin de protecție împotriva presupusului agresor. Organele de cercetare penală s-au sesizat din oficiu, iar în cursul zilei de 22 februarie 2024, bănuitul a fost identificat de către polițiștii Secției 26 Poliție și a fost condus la audieri.

În baza probatoriului administrat, individul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile,

ADVERTISEMENT

Investigațiile sunt continuate de polițiștii din cadrul Secției 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub acuzația de violență domestică.

Polițiștii au mai precizat că inițierea procedurii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop asigurarea unui cadru procedural adecvat pentru administrarea probatoriului, respectând în același timp prezumția de nevinovăție.

ADVERTISEMENT