News

Crimă înfiorătoare, după petrecere. Un bărbat din Zalău şi-a aruncat soţia de la etaj

O femeie de 43 de ani a fost ucisă de soţul ei, care a aruncat-o de la etajul trei al blocului în care locuiau. Cei doi se întorseseră de la un chef.
04.01.2024 | 13:20
Crima infioratoare dupa petrecere Un barbat din Zalau sia aruncat sotia de la etaj
Femeia de 43 de ani a fost aruncată de la etajul trei al locuinţei Foto ilustrativă: Zalău TV
ADVERTISEMENT

O crimă conjugală a avut loc în noaptea de miercuri spre joi în municipiul Zalău, o femeie de 43 de ani pierzându-şi viaţa după ce a căzut de la etajul trei, de unde a fost aruncată chiar de soţul ei. Cearta care a dus la această tragedie s-a produs pe fondul consumului de alcool.

Fratele victimei a făcut atac de panică

Înainte de tragedie cei doi soţi au participat la un chef, iar cearta dintre ei a degenrat după ce s-au întors acasă. În locuinţă se pare că se afla şi fratele victimei, care a suferit un atac de panică atunci când şi-a văzut sora zdrobită de caldarâm.

ADVERTISEMENT

„La data de 4 ianuarie, la ora 02.01, Poliția a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că, în fața unui bloc din municipiul Zalău , a fost găsită o persoană decedată.

Ajunși la fata locului, polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj”, a transmis, joi, IPJ Sălaj.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care şi-a aruncat soţia de la etaj are 45 de ani, iar acum acesta se află în custodia poliţiei.

Este al doilea caz de crimă conjugală petrecut în România, în doar o săptămână. Nu mai departe de miercurea trecută, un bărbat din Galați și-a ucis în bătaie soţia în vârstă de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

După ce a omorât-o pe femeie, chiar soţul a fost cel care a sunat la 112 şi a spus ca şi-a bătut soţia şi a rugat să fie trimis un echipaj medical, pentru că femeia se simte rău.

Bărbatul i-a mai spus operatoarei de la 112 că va pleca de acasă, dar că va lăsa uşa deschisă. Când a sosit la apartamentul cu pricina, echipajul de pe ambulanță a găsit victima moartă, cu urme de strangulare. În acelaşi timp, poliţiştii l-au găsit pe bărbat într-un alt cartier din municipiul Galaţi.

ADVERTISEMENT

Potrivit apropiaților, femeia intenţiona să se despartă de soț şi chiar îl părăsise, întorcându-se la părinți, împreună cu cele două fiice. Nu se știe care au fost motivele ce au determinat-o să se întoarcă în casa unde locuise împreună cu soțul, în cartierul Dunărea, din Galați.

ADVERTISEMENT
Tags: