News

Un bărbat din Pitești care își agresa soția i-a bătut și pe polițiștii chemați să aplaneze conflictul

Incident grav în Pitești. Un bărbat care își agresa soția i-a bătut și pe pe polițiștii chemați să aplaneze conflictul izbucnit într-un apartament.
16.12.2022 | 11:22
Un barbat din Pitesti care isi agresa sotia ia batut si pe politistii chemati sa aplaneze conflictul
O femeie din Pitești și-a reclamat soțul pentru abuz fizic. Polițiștii care au intervenit, bătuți și ei de bărbat. Sursa foto: hotnews.ro
ADVERTISEMENT

Un scandal conjugal izbucnit într-un apartament din municipiul Pitești s-a lăsat cu agresiuni, dosar penal și o arestare.

O femeie din Pitești și-a reclamat soțul pentru abuz fizic. Polițiștii care au intervenit, bătuți și ei de bărbat

Joi seara, un bărbat din Pitești a fost reclamat de soție pentru agresiune. În plus, în apelul către autorități, femeia se plângea de faptul că este amenințată cu moartea de partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

Imediat, la adresa unde a avut loc conflictul au început să ajungă echipaje de la poliție. Rând pe rând, agenții au plecat agresați de la apartamentul cu pricina.

IPJ Argeș explică, într-un comunicat, cum au decurs evenimentele. Potrivit instituției, între cei doi soți a izbucnit un scandal. La un moment dat, bărbatul a agresat-o pe soție, moment în care victima a sunat la 112.

ADVERTISEMENT

”La faţa locului au intervenit cu operativitate polițiștii de ordine publică, prima patrulă găsind uşa imobilului deschisă, iar din interior femeia în cauză, de 38 de ani, care solicita ajutorul”, au transmis cei de la IPJ Argeș.

Primul echipaj de poliție era format din polițist și polițistă. Cei doi au intrat în imobil, însă bărbatul nu s-a supus solicitărilor polițiștilor, care au încercat să îl imobilizeze. Și mai grav, soțul furios s-a opus și l-a lovit pe polițist.

ADVERTISEMENT

Astfel, au fost solicitate întăriri. La fața locului a ajuns o a doua patrulă. Și de această dată, bărbatul a continuat să se opună cu violență. El a lovit și un polițist din a doua patrulă. Într-un final, acesta a fost imobilizat.

Bărbatul violent, dus la secția de poliție

După ce a fost imobilizat, bărbatul a fost dus la sediul Poliției. În acest caz, cercetările continuă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

ADVERTISEMENT

De notat că, atât agresorul, cât și cei doi polițiști, au fost consultați de un echipaj medical, în urma disputei fizice din apartament.

ADVERTISEMENT