News

Tânăr motociclist, mort într-un grav accident produs în Olt. O fată de 19 ani a fost rănită

Un grav accident rutier produs luni, 23 octombrie, s-a soldat cu decesul unui tânăr motociclist de 30 de ani și rănirea unei fete de 19 ani.
23.10.2023 | 17:18
Tanar motociclist mort intrun grav accident produs in Olt O fata de 19 ani a fost ranita
Accident tragic în Olt: un tânăr motociclist a murit după impactul cu un camion. Sursa foto: stirideolt.ro
ADVERTISEMENT

Un tânăr motociclist de 30 de ani a murit, luni, 23 octombrie, în județul Olt. Acesta a fost implicat într-un grav accident rutier, vehiculul său intrând în coliziune violentă cu o autoutilitară.

Accident tragic în Olt: un tânăr motociclist a murit după impactul cu un camion

Tragedia rutieră din județul Olt a avut loc imediat după prânz. Cei de la Inspectoratul de Poliție Județean Olt au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 642, în comuna Izbiceni, din județul Olt, a avut loc un eveniment rutier.

ADVERTISEMENT

Deplasați la locul indicat, agenții au constatat că în zonă s-a petrecut un grav accident de circulație. O motocicletă pe care se aflau doi tineri a intrat în coliziune violentă cu o autoutilitară.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că motocicleta era condusă de către un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din comuna Izbiceni, județul Olt. Din cauze ce urmează a fi stabilite, acesta a intrat în coliziune cu un camion, condus de către un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din comuna Grojdibodu, județul Olt.

ADVERTISEMENT

Impactul i-a fost fatal conducătorului motocicletei. Acesta a decedat pe loc. O tânără de 19 ani, din comuna Rusănești, județul Olt, aflată și ea pe motocicletă, a fost rănită. Ea a necesitat îngrijiri medicale și a ajuns la spital, conform Știrideolt.

Bărbatul de 26 de ani, șoferul autoutilitarei, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Trupul tânărului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei.

ADVERTISEMENT

Polițiștii rutieri au demarat cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Alt tânăr, în stare gravă după un accident de motocicletă produs în Cluj

În ultimele ore, în țară au avut loc mai multe accidente în care au fost implicate motociclete. În județul Neamț, un teribil eveniment rutier s-a petrecut duminică. Doi oameni au murit, după ce o motocicletă și un autoturism s-au ciocnit violent.

ADVERTISEMENT

Tot în urmă cu o zi, în județul Cluj, pompierii din cadrul Gărzii Gilău au fost solicitați să intervină la un accident rutier petrecut la ieșire din localitatea Gilău spre Căpușu Mare.

La fața locului, cei de la ISU au găsit o autoutilitară și o motocicletă avariate. Conducătorul motocicletei, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost preluat de către echipajul SMURD, de tip Terapie Intensivă Mobilă. A fost intubat și transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

ADVERTISEMENT