News

Impact fatal între o motocicletă și un autoturism, în Bicaz. Doi oameni au murit

Accident teribil, duminică, în județul Neamț. Doi oameni au murit, după ce o motocicletă și un autoturism s-au ciocnit violent.
22.10.2023 | 22:24
Impact fatal între o motocicletă și un autoturism, în Bicaz. Foto: stiri-neamt.ro
ADVERTISEMENT

Impact fatal între o motocicletă și un autoturism, în Bicaz. Accidentul rutier grav a avut loc duminică, în zona Spitalului Orășenesc. Două vehicule au fost implicate și din nefericire, în urma coliziunii puternice, doi oameni au murit.

Impact fatal între o motocicletă și un autoturism, în Bicaz

Victimele sunt motociclistul, un bărbat de 35 de ani, precum și o femeie, în vârstă de 66 de ani, pasager în mașină. Șoferul autoturismului, în vârstă de 73 de ani, a fost rănit. Se pare că acesta este în stare gravă, fiind transportat la spital.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, nu se știe cu exactitate în ce circumstanțe s-a produs accidentul teribil. La fața locului au ajuns echipajele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț. Cei doi bătrâni care se aflau în autoturism au fost scoși, unul fiind conștient, iar femeia inconștientă.

Totodată, ISU Neamț a constatat că și motociclistul era inconștient. Salvatorii au început manevrele de resuscitare, însă eforturile medicilor au fost în zadar. Femeia de 66 de ani și bărbatul de 35 de ani, aflat pe motor, au fost declarați decedați.

ADVERTISEMENT

„Din păcate, cele două victime, o femeie de aproximativ 66 de ani (pasager in autoturism) și un bărbat de aproximativ 35 de ani (motociclist) nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestora.

Conducătorul autoturismului a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la UPU Piatra Neamț”, au transmis, duminică, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț.

ADVERTISEMENT

Conform presei locale, cei doi bătrâni care se aflau în mașina implicată în accident erau soț și soție. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa si vătămare corporală din culpă, urmând să se stabilească cum s-a produs tragedia.

Soț și soție, decedați într-un accident produs în Cluj

Un alt accident rutier grav s-a produs la finalul acestei săptămâni, în județul Cluj. Un șofer beat și drogat, în vârstă de 24 de ani, a provocat evenimentul, sâmbătă seara, la ieşire din Gherla spre Dej. Tânărul ar fi intrat într-o depășire neregulamentară, lovind o mașina în care se aflau un bărbat de 67 de ani și soția acestuia, de 63 de ani.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, cei doi soți au murit. Șoferul vinovat a fost reținut pentru 24 de ore, el urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și ucidere din culpă.

 

ADVERTISEMENT
Tags: