News

Tânără de 17 ani, ucisă în Ploiești. Trupul său, găsit într-o clădire abandonată. Cine e suspectul principal

08.04.2021 | 19:30
Tanara de 17 ani ucisa in Ploiesti Trupul sau gasit intro cladire abandonata Cine e suspectul principal
Tânără de 17 ani, ucisă în Ploiești. Trupul său, găsit într-o clădire abandonată. Cine e suspectul principal. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Final tragic pentru o tânără de 17 ani din Ploiești. Fata a fost ucisă cu sânge rece la mijlocul acestei săptămâni, iar trupul său a fost găsit într-o clădire abandonată din oraș. 

Victima era dată dispărută încă de miercuri seara de către mama ei, iar poliția a început imediat căutările. Din primele informații, se pare că aceasta plecase la o întâlnire cu iubitul său, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani.

ADVERTISEMENT

Acesta din urmă este și principalul suspect al crimei, el fiind deja reținut de Poliția din Ploiești.

Fată de 17 ani, găsită moartă într-o clădire abandonată din Ploiești

Miercuri seara, în jurul orei 18:30, angajații de la Poliția municipiului Ploiești au fost sesizați despre dispariția minorei de 17 ani din Ploiești de către mama acesteia.

ADVERTISEMENT

Temerile femeii legate de integritatea fiicei sale s-au adeverit și, din păcate, joi după amiază, aceasta a fost găsită de agenți fără suflare. Cadavrul tinerei fost descoperit în clădirea fostei băi publice din Ploiești, iar cazul a fost preluat de un procuror criminalist.

Plecând de la informațiile oferite de mama victimei, cea care a spus că fiica ei plecase la o întâlnire cu iubitul său, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, polițiștii au ajuns la primele concluzii în acest caz.

ADVERTISEMENT

Presa locală scrie că cei doi aveau o relaţie pe ascuns, bărbatul fiind căsătorit. Publicația Incomod scrie că tânăra îi cerea bani, iar când acesta a mai refuzat-o, fata a început să-l șantajeze, amenințând că-i va spune tot soţiei lui.

Suspectul crimei a fost reținut

În primă fază, bărbatul cu care se întâlnea fata de 17 ani nu a recunoscut din prima că ar fi ucis-o, dar după o şedinţă lungă de audieri la Ploliţie, a mărturisit tot şi chiar a indicat polițiștilor locul faptei.

ADVERTISEMENT

Astfel, echipajul de criminaliști a mers, joi, în clădirea fostei Băi Publice din Ploiești, iar spusele suspectului s-au adeverit. Cadavrul fetei a fost găsit acolo. În acest moment nu sunt date cu privire la arma crimei. Surse apropiate de anchetă au precizat că nu au fost găsite urme de sânge.

Individul a fost reținut încă de miercuri seară și se află în continuare în custodia poliției. În prezent se fac cercetări la fața locului unde a fost descoperit cadavrul tinerei.

ADVERTISEMENT
Tags: