News

Tânără de 22 de ani, găsită moartă lângă mașina care ardea ca o torță. “Au luat ultima suflare a copilului mei. Mi-au luat inima de lângă mine”

O tânără influencer din SUA, găsită moartă lângă mașina incendiată. Poliția cere ajutorul publicului pentru a găsi ucigașul
26.08.2023 | 14:43
Tanara de 22 de ani gasita moarta langa masina care ardea ca o torta Au luat ultima suflare a copilului mei Miau luat inima de langa mine
Beauty Couch a fost găsită moartă aproape de rămășițele incendiate ale mașinii Sursa foto: Instagram Beauty Katera / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Polițiștii districtului Cobb din statul american Georgia au deschis o anchetă după ce Beauty Couch, o tânără influencer în vârstă de 22 de ani, a fost găsită moartă în apropierea autovehiculului său care fusese incendiat.

Tânără, găsită moartă lângă mașina care ardea

Departamentul de Poliție al districtului Cobb a informat joi, 24 august, că a fost localizat cadavrul lui Beauty Couch, în vârstă de 22 de ani. Rămășițele tinerei au fost descoperite în apropierea locului unde, anterior, fusese găsit vehiculul ei incendiat.

ADVERTISEMENT

Potrivit polițiștilor, echipajele de pompieri din Austell au stins inițial incendiul fără a găsi cadavrul tinerei la intersecția dintre Joe Jerkins Blvd și Landers Street, la ora 12:18 p.m., pe 23 august, relatează publicația TODAY. Autovehiculul a fost apoi remorcat și dus la un șantier local de dezmembrări.

Polițiștii s-au deplasat la adresa unde era înregistrat autovehiculul și au constatat că fiica proprietarului, Beauty Couch, nu mai fusese văzută din dimineața precedentă și că de obicei conducea mașina găsită incendiată.

ADVERTISEMENT

“Poliția din Austell a cercetat zona în care a fost găsit vehiculul și a localizat un cadavru care corespundea descrierii lui Beauty Couch la margine pădurii”, a informat Departamentul de Poliție al districtului Cobb, adăugând că “se suspectează comiterea unei infracțiuni”.

Poliția cere ajutorul publicului pentru a găsi ucigașul

Familia tinerei este în stare de șoc. Rudele spun că Beauty Couch era o persoană afectuoasă, amuzantă și uimitoare, care nu a făcut niciodată rău nimănui.

ADVERTISEMENT

“Sora mea a fost găsită în aceste păduri ca un animal. Nu mi-o pot imagina deloc în această situație, pentru că este atât de afectuoasă, atât de grijulie, atât de amuzantă, atât de uimitoare. A avut un impact asupra multor oameni și nu a făcut nimic nimănui pentru ca cineva să vrea să-i facă așa ceva”, a declarat Lelia Brown, sora lui Beauty Couch.

O altă declarație cutremurătoare a fost făcută de mama tinerei, Kimberly Couch, care este devastată de durere. “I-au luat ultima suflare copilului meu. De ce i-ar face asta copilului meu? Mi-au luat inima”, a declarat ea.

ADVERTISEMENT

Tânăra găsită moartă era cunoscută online sub numele de Beauty Katera. Ea era influencer de patinaj pe role, având aproape 150.000 de urmăritori pe rețelele sociale. Beauty Couch a căpătat notorietate după ce a câștigat câteva competiții locale de patinaj pe role. Contul ei de Instagram o arată adesea dansând pe patinele cu rotile, împreună cu prietenii.

Poliția din districtul Cobb al statului american Georgia a făcut un apel către oricine are informații despre moartea lui Beauty Couch să contacteze linia telefonică de informații a poliției din district.

ADVERTISEMENT
Tags: