News

Tânără însărcinată, moartă în condiții suspecte, în Vrancea. Ar fi fost ucisă de concubin

Dosar de moarte suspectă în Vrancea. O tânără însărcinată, care se simțea rău, a murit. De vină ar fi chiar iubitul femeii.
06.06.2021 | 16:20
Tanara insarcinata moarta in conditii suspecte in Vrancea Ar fi fost ucisa de concubin
ADVERTISEMENT
06-06-2021
13:29

Vinovat de crimă ar fi chiar iubitul femeii

Oamenii legii l-au reținut pe concubinul femeii, un bărbat în vârstă de 50 de ani, el fiind principalul suspect. Inițial, oamenii legii nu au văzut urme de violență pe corpul femeii, dar analizele ulterioare au infirmat această ipoteză.

Femeia însărcinată în trei luni a murit, iar de vină ar fi chiar partenerul de viață al acesteia. Anchetatorii cred că este vorba despre lovituri cauzatoare de moarte.

Individul a fost reținut de oamenii legii, iar cercetările continuă.

O tânără de 32 de ani, care era însărcinată, a acuzat că se simțea rău, ea aflându-se acasă, alături de concubinul său. Tânărul a apucat să sune la 112, dar a fost prea târziu.

Dosar de moarte suspectă în Vrancea, după moartea unei gravide

Astfel, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul, pentru că femeia murise deja până când au sosit ei. Din păcate, a murit și fătul acesteia, ea fiind însărcinată în trei luni.

ADVERTISEMENT

În acest caz a fost deschis un dosar penal de moarte suspectă, iar criminaliștii investighează zona, pentru a stabili împrejurările exacte în care tânăra și-a pierdut viața.

Ce au transmis oamenii legii despre acest caz

„Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au fost sesizați prin apel 112, în jurul orei 13:35, de către un bărbat din comuna Dumitrești, cu privire la faptul că o femeie, concubina sa, în vârstă de 32 ani, însărcinată, se simte rău.Din nefericire, echipajul SAJ, prezent la fața locului, a constatat decesul acesteia.Polițiștii efectuează cercetări pentru ucidere din culpă (moarte suspectă), pentru stabilirea împrejurărilor în care a intervenit decesul femeii”

ADVERTISEMENT

, au transmis cei de la IPJ Vrancea.

Presa locală scrie că unii dintre vecinii celor doi susțin că cel care ar fi omorât-o pe femeie ar fi chiar concubinul acesteia, dar oamenii legii nu au transmis nimic în legătură cu acest caz.

O altă gravidă a murit, în Sulina

Din păcate, aceasta nu este singura tragedie de acest fel care s-a petrecut în țara noastră. O altă tânără gravidă a muritchiar în timp ce era dusă la spital. 

ADVERTISEMENT

La doar câteva minute după ajungerea la unitatea medicală, aceasta a intrat în comă și a fost necesară intubarea acesteia. Aceasta trebuia transportată spre Tulcea, dar a murit pe drum.

Tragedia s-a petrecut în timp ce aceasta se afla pe o șalupă medicalizată, dar tânăra a intrat în stop cardiac și a fost resuscitată, dar fără succes. Aceasta era gravidă în șapte luni.

ADVERTISEMENT

“La câteva minute de la prezentare la UPU Sulina starea tinerei s-a agravat, a intrat în comă şi a fost chemat un medic urgentist.

Tânăra, intubată, a fost preluată de o şalupă medicalizată, dotată cu un ventilator mecanic, dar spre Tulcea, la 30 de minute de la plecarea din Sulina, a intrat în stop şi a fost resuscitată fără rezultate”, a spus Dumitru Vâlcu, managerul instituţiei medicale.

Femeia avusese febră mare vreme de cinci zile înainte de tragedie și tocmai de aceea a decis să meargă la spital.

ADVERTISEMENT