News

Tânără polițistă din Iași, depistată într-o ipostază jenantă. ”Omul legii” fura dintr-un magazin

O tânără polițistă din Iași a fost prinsă într-o ipostază jenantă pentru funcția ei. Aceasta ar fi furat dintr-un magazin.
16.11.2023 | 11:17
Tanara politista din Iasi depistata intro ipostaza jenanta Omul legii fura dintrun magazin
Polițistă din Iași, prinsă în timp ce fura dintr-un magazin. Sursa foto: hepta.ro / vremeanoua.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un caz extrem de grav care are în prim-plan o polițistă din Iași a fost dezvăluit de presa locală. ”Omul legii” ar fi fost prins în timp ce fura dintr-un magazin. Cei care o cunosc pe angajata MAI sunt șocați de această întâmplare.

Polițistă din Iași, prinsă în timp ce fura dintr-un magazin

Geanina Francesca Lorenț are 22 de ani și lucrează la Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Ea ocupă funcția de agent principal la Inspectoratul General Pentru Imigrări Iași. Zilele trecute, tânăra a fost surprinsă într-o ipostază jenantă pentru funcția ei.

ADVERTISEMENT

Pe data de 6 noiembrie, tânăra se afla într-un centru comercial de pe raza municipiului Iași. În momentul în care aceasta a ieșit dintr-un magazin de haine, alarma anti-furt a sunat.

Conform procedurilor, un bărbat angajat la pază s-a deplasat lângă femeie și a verificat-o. Asupra polițistei s-au descoperit mai multe articole vestimentare ascunse. În consecință, paznicul magazinului a solicitat intervenția polițiștilor.

ADVERTISEMENT

Deplasați la fața locului, angajații de la poliție i-au pus întrebări tinerei. În final, surpriză uriașă. Aceștia au aflat că suspecta de furt este angajată în cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Geanina ar fi furat în urmă cu 10 zile mai multe obiecte vestimentare în valoare de aproape 550 lei, cu care a vrut să părăsească centrul comercial. Informația a fost confirmată de IPJ Iași.

ADVERTISEMENT

”La data de 6 noiembrie a.c., polițiștii Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizați de către un agent de pază cu privire la faptul că o tânără de 22 de ani a fost prinsă în timp ce ar fi sustras articole vestimentare dintr-un centru comercial din municipiul Iași, cauzând un prejudiciu de aproximativ 554 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Cercetările continuă”, au transmis, într-un comunicat, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

ADVERTISEMENT

Apropiații tinerei polițiste sunt șocați: ”Ceva nu se leagă în cazul acesta”

Locuitorii din Huși, localitatea de unde provine tânăra polițistă, sunt șocați de acest eveniment. Geanina era cunoscută în oraș drept o tânără liniștită și serioasă. Ea a fost olimpică la Religie și a absolvit liceul la una dintre cele mai bune clase din Huși, cu rezultate foarte bune.

Un fost coleg de școală refuză să creadă cele întâmplate. ”Ceva nu se leagă în cazul acesta. Niciodată nu am auzit ceva rău de Geanina. Nu a furat niciodată. Acum avea salariu, își putea cumpăra haine. Este dintr-o familie decentă. Trebuie să funcționeze prezumția de nevinovăție. Poate a fost o greșeală, o încurcătură”, spune acesta, citat de Vremea Nouă.

ADVERTISEMENT