Sport

„Tancul” Olteniei, Ionuț Iancu, provocat de un gigant din Olanda: „Vin să te bat!”

Tancul Olteniei, Ionuț Iancu, e provocat de un gigant de aproape 2 metri și 120 de kilograme pentru un meci în ring.
05.02.2024 | 21:01
Tancul Olteniei Ionut Iancu provocat de un gigant din Olanda Vin sa te bat
„Tancul” Olteniei, Ionuț Iancu, provocat de un gigant din Olanda
ADVERTISEMENT

Proaspăt campion în Dynamite Fighting Show la categoria grea pentru a treia oară, Tancul Olteniei, Ionuț Iancu, a primit deja primele provocări internaționale înaintea debutului în noul sezon.

„Tancul” Olteniei, Ionuț Iancu, provocat de un gigant din Olanda

Un gigant de aproape 2 metri și 120 de kilograme îl cheamă în ring pe campionul DFS pentru un duel al greilor. Neînvins în 2023, cu 4 victorii din 4 posibile, și urmărit de marile promoții internaționale,

ADVERTISEMENT

Iancu se află în plină pregătire pentru meciurile din acest an. Acesta a primit deja o primă provocare din partea lui Marciano Bhugwandass, un luptător din Surinam stabilit în Olanda, și care are deja un palmares interesant.

Vicecampion al Olandei la muay thai, pierzând titlul după un meci strâns cu actualul star din Glory, Cookie Tariq, Marciano are 20 de victorii și doar două înfrângeri în carieră.

ADVERTISEMENT

Revenit anul trecut după o accidentare gravă, gigantul l-a învins pe fostul campion mondial Martin Pacas, chiar acasă la acesta, în Slovacia „Îți voi arată cine e campionul! Iancu, vin să te bat!”, a transmis Marciano într-o postare pe contul său oficial de instagram.

Iancu n-a fost impresionat de uriașul olandez!

Iancu nu s-a declarat însă impresionat de surinamez și a acceptat cu zâmbetul pe buze un posibil meci. „Mă bucur că am fost provocat. Pentru mine va fi interesant. E prima oară când am meci cu un adversar atât de mare, așa că îl văd ca pe un test pentru viitorul meu”, a afirmat craioveanul, care e mai scund cu 16 centimetri decât Marciano.

ADVERTISEMENT

În acest moment, există discuții pentru ca aceștia să lupte într-un meci direct chiar în primăvară, într-o gală Dynamite Fighting Show. Prima anunțată a fost pentru sfârșitul lui martie, la Baia Mare, unde un alt meci interesant va fi cel pentru centura intercontinentală ISKA la super mijlocie, între Andrei Ostrovanu și americanul Omar Moreno.

Sezonul 2024 începe la Baia Mare!

Prima gală din acest an a promoției Dynamite Fighting Show, unde promoter este Cătălin Moroșanu, fost concurent la Survivor, va fi la Baia Mare, iar cel mai important meci va fi cel dintre Andrei Ostrovanu și americanul Omer Moreno.

ADVERTISEMENT

Ostrovanu vs Moreno va fi unul dintre capetele de afiș ale galei de la Baia Mare, care va programa și un turneu piramidal de 8 luptători dedicat exclusiv celor de pe plan național Aceștia vor boxa într-o singură seară, unul dintre ei urmând să plece acasă nu doar cu premiul cel mare, dar și cu centura de campion al Dynamite Fighting Show.

ADVERTISEMENT