Life

Ţara din Europa care îi atrage pe români. Salariu de peste 4.500 de euro și spor pentru ore suplimentare. Nu e nevoie de studii superioare

În ce țară din Europa poți primi un salariu de peste 4500 de euro și un spor pentru orele lucrate în plus. Nu este nevoie de studii superioare.
26.08.2023 | 15:04
Tara din Europa care ii atrage pe romani Salariu de peste 4500 de euro si spor pentru ore suplimentare Nu e nevoie de studii superioare
În această țară românii pot primi 4500 de euro, net, salariu. Sursa foto: Nordic Tours
ADVERTISEMENT

O țară din Europa îi atrage precum un magnet pe mulți români, datorită salariului foarte mare. Aici, ei pot primi peste 4500 de euro net și un spor pentru orele suplimentare lucrate. Nu este nevoie de studii superioare ca să beneficiezi de o astfel de remunerație.

În ce țară europeană poți primi peste 4500 de euro net. Ce funcție se caută și nu este nevoie de studii superioare

Mulți români aleg de ani buni să plece peste hotare, din cauza salariilor mici pe care le primesc în țara natală și care nu le permit să-și asigure nici măcar un trai decent. În străinătate simt că munca le este răsplătită pe măsura eforturilor, încasând venituri lunare și de peste 4500 de euro, la care se mai adaugă și bonusuri, cazare și echipament.

ADVERTISEMENT

Într-o țară insulară nordică românii pot găsi un confort financiar. Este vorba despre Islanda. Sunt angajatori din această zonă care au nevoie de mecanici pentru utilaje grele și oferă bani foarte frumoși. Viitorului angajat i se cere să aibă o experiență în domeniu de minim 3 ani, să dețină un permis de conducere din categoria B, iar dacă deține și altă categorie, cu atât mai bine, să vorbească engleză la nivel conversațional și reprezintă un avantaj cunoștințele în hidraulică.

Cu ce se ocupă un mecanic auto pentru utilaje grele în Islanda

Cu ce se ocupă un mecanic pentru utilaje grele în Islanda? Trebuie să facă lucrări de depanare, diagnosticare, să execute reparații și să întrețină utilaje grele precum remorci sau stivuitoare. În același timp, va efectua și reparații de întreținere generală și va asigura mentenanța preventivă la camioane sau autobasculante din categoria: DAF, MAN, Scania, Volvo, Ben și Skoda.

ADVERTISEMENT

Întreaga activitate este răsplătită cu un venit lunar de 4564 euro net  la ”217 ore lucrate, după retragerea tuturor taxelor și a costurilor pentru cazare”. Se va munci legal, cu contract de muncă semnat direct de angajatorul islandez și există posibilitatea de a primi și un avans după 40 de ore lucrate.

Cazarea, asigurată

Nu trebuie să vă faceți griji în privința cazării, căci se asigură și aceasta, dar și echipamentul de mecanic. Se va mai oferi și un ”contract de mediere transparent cu societatea Silverhand, conform legii 156/2000, fără comision sau alte taxe”, mai apare în anunț.

ADVERTISEMENT

De altfel, se va face și asigurare medicală, astfel încât angajatul să beneficieze de toate costurile în cazul unui accident de muncă, pentru care este nevoie de spitalizare sau tratament. Persoanele care vor lucra în plus vor primi un bonus de 33%.

Pe lângă cele enumerate, se vor mai asigura și ”traducerea documentelor în limba engleză oferite gratuit de companie (….) îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei (….)dezvoltare și avansare pe plan profesional”, mai este precizat în anunț.

ADVERTISEMENT
Englezii l-au ironizat pe Edi Iordănescu. Incredibil ce au remarcat jurnaliștii britanici: „Omul...
Englezii l-au ironizat pe Edi Iordănescu. Incredibil ce au remarcat jurnaliștii britanici: „Omul care conduce România...”
Un șofer a ajuns în chinuri groaznice la spital după ce a încercat...
Un șofer a ajuns în chinuri groaznice la spital după ce a încercat să-şi oprească un strănut. Avertismentul medicilor
Septuagenarul care a câștigat 10 miliarde la pariuri. Bărbatul este din Argeș și...
Septuagenarul care a câștigat 10 miliarde la pariuri. Bărbatul este din Argeș și a reușit să se îmbogățească
Reacţia unei turiste străine care a devenit voluntară într-un proiect unic în ţară,...
Reacţia unei turiste străine care a devenit voluntară într-un proiect unic în ţară, la Timiş: "Oamenii vor fi mai fericiți"
Câţi bani poate primi Nadia Comăneci, lună de lună, de la statul român....
Câţi bani poate primi Nadia Comăneci, lună de lună, de la statul român. Suma a fost făcută publică
A recunoscut tot, în sfârșit! De ce s-a bătut Anamaria Prodan cu Reghe:...
A recunoscut tot, în sfârșit! De ce s-a bătut Anamaria Prodan cu Reghe: 'Mi-am dat seama că...'
Modificări la SGR din 3 iulie! Se anunță schimbări la Sistemul de Garanție...
Modificări la SGR din 3 iulie! Se anunță schimbări la Sistemul de Garanție – Returnare, transmite ReturRO
EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Marinela Chelaru. "Nu mă mai sună nimeni." Ce...
EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Marinela Chelaru. "Nu mă mai sună nimeni." Ce pensie incredibilă are actrița
Paste cu sos de roșii și brânză feta. Un prânz gustos și sățios
Paste cu sos de roșii și brânză feta. Un prânz gustos și sățios
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu...
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu am zis că accept, am zis că iert”
REPORTAJ Lacrimogene de campanie în Mihăilești, Giurgiu: polițiști înarmați și jandarmi au venit...
REPORTAJ Lacrimogene de campanie în Mihăilești, Giurgiu: polițiști înarmați și jandarmi au venit să oprească un protest față de primar
Pepe și Yasmine Ody, nuntă cu peripeții. Aristul a avut mari emoții înainte...
Pepe și Yasmine Ody, nuntă cu peripeții. Aristul a avut mari emoții înainte de eveniment: „I-am comandat pe un site și de patru ori mi-au trimis banii înapoi”