Life

Țara în care e cel mai bine să trăiești în 2024. Este cel mai curat și organizat stat din lume

Tu știi care e țara în care e cel mai bine să trăiești în 2024? Acest loc e considerat cel mai curat și organizat de pe glob.
12.04.2024 | 11:10
Tara in care e cel mai bine sa traiesti in 2024 Este cel mai curat si organizat stat din lume
Țara în care e cel mai bine să trăiești în 2024. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Țara în care e cel mai bine să trăiești în 2024 nu e deloc departe de România. Oricine poate începe o nouă viață aici și are toate motivele să o facă. Ce are așa special acest loc? E considerat cel mai curat de pe pământ.

Țara în care e cel mai bine să trăiești în 2024

Sunt o mulțime de țări de pe glob din care putem alege. Unele sunt perfecte pentru pensionari, altele pentru cei care își doresc o viață mai ușoară, dar cu posibilități mai multe. O țară însă le are pe toate.

ADVERTISEMENT

Cei de la insidermonkey.com au analizat cele mei recente date pentru a afla care este cel mai bun loc unde poți să trăiești în 2024. Se pare că este vorba despre o țară din Europa, la care mulți visează.

În această analiză a contat foarte mult calitatea vieții. Iar asta înseamnă atât bunăstare socială, cât și libertatea economică, dar și securitatea sporită. Totodată, a contat și sistemul medical, dar și cel de educație.

ADVERTISEMENT

Și se pare că într-o țară din Europa le găsim pe toate. La această analiză au răspuns mii de persoane din mai bine de 83 de orașe din Europa. A fost luată în calcul inclusiv experiența oamenilor cu serviciile publice, dar și cu alte facilități.

Elveția, cel mai curat stat din lume

Țara în care e cel mai bine să trăiești în 2024 este Elveția, arată rezultatele studiului. De altfel această țară este în fruntea listei de la începutul anului 2020 și până în prezent. Oamenii de aici nu prea au de ce să se plângă.

ADVERTISEMENT

Ce e atât de special îl Elveția? Într-adevăr, nu este o țară ieftină, dar oferă o mulțime de beneficii populației. În primul rând Elveția a fost catalogată ca fiind cel mai curat stat din lume.

Totodată, stabilitatea politică din țară este extrem de apreciată. Curățenia, dar și infrastructura sunt alte două criterii care au stat la baza acestei analize. Iar un alt avantaj, pe care puțini l-au luat în calcul este siguranța.

ADVERTISEMENT

Având în vedere războiul din Ucraina, dar și alte posibile conflicte, Elveția rămâne un stat neutru. Iar acestea sunt doar o parte dintre motivele pentru care această țară este ideală pentru a începe o nouă viață.

ADVERTISEMENT