Sport

Târnovanu, în tribună la FC Bihor – FCSB! Ce a decis staff-ul roș-albaștrilor

Ştefan Târnovanu este doar în tribune la FC Bihor - FCSB. Din informaţiile FANATIK, staff-ul roş-albaştrilor a decis ca Andrei Vlad să apere în Cupă, iar titularul din campionat să fie menajat.
27.09.2023 | 20:35
Tarnovanu in tribuna la FC Bihor  FCSB Ce a decis stafful rosalbastrilor
Târnovanu, în tribună la FC Bihor – FCSB! Ce a decis staff-ul roș-albaștrilor. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB îşi începe aventura în Cupa României Betano pe terenul lui FC Bihor. Roş-albaştrii vor juca în faţa unui stadion plin la Oradea, toate biletele fiind vândute cu o săptămână înainte de confruntare.

Ştefan Târnovanu, în tribună la FC Bihor – FCSB!

Andrei Vlad a fost titulariza în poarta roş-albaştrilor. Din informaţiile FANATIK, Ştefan Târnovanu nu este nici măcar pe bancă, în condiţiile în care staff-ul roş-albaştrilor a decis să îl menajeze pentru meciurile de campionat.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous şi Mihai Pintilii au decis ca Andrei Vlad să fie portarul titular în meciurile din Cupa României Betano, iar rezerva sa să fie Mihai Udrea, portar împrumutat în prima parte a anului la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Doar trei titulari în echipa de start!

În echipa de start a FCSB-ului de la Oradea îşi fac apariţia doar trei titulari obişnuiţi: Ngezana, Djokovic şi Octavian Popescu, o parte importantă a lotului fiind menajată în duelul cu echipa de liga a treia.

ADVERTISEMENT

Echipa de start FCSB (4-3-3): A. Vlad – V. Crețu, Ngezana, Haruț, Cr. Ganea – Djokovic, Lixandru, Gogescu – Radaslavescu, Miculescu, Oct. Popescu (c). Rezerve: Udrea – Panțîru, Șut, Compagno, Pandele, Ov. Popescu, Olaru, Pantea.

Dan Spătaru nu mai “cântă” la Oradea!

Gigi Becali a declarat după meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe că o parte a titularilor au fost chemaţi la Bucureşti pentru a se odihni. Deşi a spus că vrea să îl vadă la lucru pe Dan Spătaru, acesta nu este pe foaia de joc, din cauza unei pubalgii:

ADVERTISEMENT

”Acum, la meciul de Cupă, trei jucători vin acasă. Olaru a zis că nu vrea să plece acasă, vrea să stea cu echipa. Coman, Șut și Radunovici rămân acasă. Vor juca alții, copii, Dan Spătaru. Să vedem cum cântă, cântă bine?”, a spus Becali.

În tribunele stadionului din Oradea vor fi prezenţi aproximativ 11.000 de oameni, toate biletele fiind epuizate cu multe zile înainte de meci. O nocturnă mobilă a fost instalată la stadionul “Iuliu Bodola”.

ADVERTISEMENT

FCSB este în grupa C din Cupa României Betano şi va evolua cu FC Bihor, Oţelul Galaţi şi FC U Craiova, toate confruntările în deplasare. Toate meciurile se joacă pe terenul echipei mai slab clasate în stagiunea anterioară.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1.75 este cota pentru ”NG” la meciul Bihor Oradea – FCSB, din Cupa României

ADVERTISEMENT