News

TAROM a anulat o rută către o destinație populară printre români. Ce companii aeriene mai au zboruri către acest loc

TAROM, compania aeriană de stat, a anunțat că a anulat o rută către o destinație preferată de români. Veste proastă pentru turiști.
24.04.2024 | 21:43
TAROM a anulat o ruta catre o destinatie populara printre romani Ce companii aeriene mai au zboruri catre acest loc
TAROM a anulat o rută către o destinație populară . Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Veste proastă pentru clienții TAROM, după ce compania aeriană de stat a anunțat că a anulat o rută către o destinație populară pentru români. În luna martie, iubitorii de călătorii aflau că vor fi introduse zboruri către această țară.

TAROM a anulat o rută către o destinație foarte vizitată de români

Recent, TAROM a dat o veste proastă, anunțând că situația s-a schimbat. Este vorba despre zborurile regulate care erau planificate din Capitală spre aeroportul Heraklion din Grecia, aici unde foarte mulți turiști români și-au planificat deja vacanțele.

ADVERTISEMENT

În luna martie, compania a introdus în sistemul de rezervări cursele spre această destinație. Zborurile ar fi trebuit să fie valabile pe timpul verii, începând cu 5 iunie 2024, în fiecare zi de miercuri, până la data de 21 septembrie 2024.

Pasagerii urmau să călătorească cu aeronavele Boeing 737. Ba chiar, compania de stat TAROM informa, în martie, care este prețul biletelor. Costul începea de la 190 de euro pe un drum dus-întors.

ADVERTISEMENT

Însă, rezervările au putut fi făcute doar vreme de câteva zile direct pe site-ul TAROM. Cu toate acestea, biletele erau disponibile și în sistemele globale de distribuție, conform boardingpass.ro.

Compania va continua să efectueze zboruri neregulate

La o lună de zile de la decizia privind lansarea zborurilor către Heraklion, TAROM a informat călătorii că ruta a fost anulată. Potrivit sursei citate, mai mulți români, care aveau bilete rezervate, au primit notificări în acest sens.

ADVERTISEMENT

Mai mult, oamenii nu își mai pot rezerva zboruri nici pe site-urile intermediarilor. Compania va continua să efectueze zboruri neregulate (charter) din Capitală și din alte localități ale țării spre Heraklion.

Astfel, turiștii nu vor putea rezerva doar bilete de avion. Ei vor trebui să cumpere un pachet turistic pentru această destinație, incluzând atât transportul, cât și cazarea. Cei care vor să ajungă în Heraklion trebuie să știe că există și alte companii aeriene care mai au aceste zboruri.

ADVERTISEMENT

Wizz Air va opera cinci zboruri regulate pe săptămână de la București la Heraklion. Alte 11 zboruri neregulate sunt planificate de Animawings, SKY Express, SkyUp Airlines, HiSky, FLYONE Airlines și TAROM, arată boardingpass.ro.

 

ADVERTISEMENT