News

Tatăl fetei care a murit în casa tânărului din Neamț, mărturisiri dureroase: „Ne-a distrus familia, ne-a distrus tot”

Durere fără margini după moartea fetei de 16 ani din București, care a fost găsită în casa unui tânăr de 19 ani din Neamț.
03.08.2023 | 09:57
Tatal fetei care a murit in casa tanarului din Neamt marturisiri dureroase Nea distrus familia nea distrus tot
Tatăl fetei care a murit în casa tânărului din Neamț, mărturisiri dureroase. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Tatăl fetei care a murit în casa tânărului din Neamț, mărturisiri dureroase. Familia Sharei trece printr-un coșmar după decesul fulgerător al adolescentei. Tatăl spune că fiica lui era un copil bun, cu rezultate de excepție la școală.

Tatăl fetei care a murit în casa tânărului din Neamț, mărturisiri dureroase

Singura greșeală pe care a făcut-o și care a fost fatală, a fost să se întâlnească, duminică noaptea, cu tânărul de 19 ani din Neamț. Tatăl adolescentei bănuiește că cei doi s-au cunoscut pe internet.

ADVERTISEMENT

Din informațiile acestuia, individul a așteptat-o pe Shara la gara din Piatra Neamț. A luat-o cu mașina, iar după câteva ore a dus-o acasă la el. În locuință se aflau și părinții lui Mateo. Cei doi ar fi consumat droguri și se bănuiește că apoi au întreținut relații sexuale.

Ulterior, fata a suferit o hemoragie puternică. Speriat, tânărul de 19 ani ar fi anunțat-o pe mama lui, ea fiind cea care a sunat la 112. Din păcate, Shara era deja moartă la sosirea medicilor.

ADVERTISEMENT

„Ne-a rupt în bucăți. Singurul copil… era premiantă”

Părinții adolescentei susțin că Sahara ar fi fost drogată, iar apoi violată. Aceștia vor să depună o plângere penală și pentru viol, potrivit Observator News. „Ea s-a întâlnit cu băiatul ăsta, se cunoștea cu el de pe Snapchat. A luat-o de la gară și nu știu ce au făcut. Au plecat. Unde s-au dus… în oraș, ei știu.

Ne-a distrus familia, ne-a distrus tot. Singurul copil… era premiantă. Daca vă trimit o poză cu biblioteca copilului… era geniu. Ne-a rupt în bucăți. Nu a făcut niciodată probleme copilul ăsta, deci niciodată. O singură greșeală a făcut. Astăzi. A fost fatală”, a transmis tatăl fetei, pentru Observator.

ADVERTISEMENT

Sarah se afla la Piatra Neamț pentru a participa la un concurs organizat la Liceul Petru Rareș, la care erau așteptați aproximativ 200 de elevi din toată țara. Amintim că necropsia a scos la iveală faptul că ea a fost intoxicată cu metcatinonă, un drog sintetic. De asemenea, tânăra prezenta ruptură de vagin.

Trei bărbați au fost arestați după ancheta procurorilor DIICOT, pentru infracțiunile de trafic de droguri de risc și mare risc și deținerea de droguri de risc și mare risc, în vederea consumului propriu. Printre aceștia se află și Mateo, tânărul de 19 ani cu care fata s-a întâlnit în noaptea tragediei.

ADVERTISEMENT

„Au prins în flagrant alți doi inculpați, care dețineau asupra lor diferite cantități de droguri , stabilindu-se că au comercializat și drogul de tip cristal, consumat de minoră și considerat, conform examenului necroptic, drept cauză determinantă a intoxicației care a condus la decesul acesteia”, a transmis DIICOT.

 

 

ADVERTISEMENT