Life

Tatăl lui Emi Pian ar vrea răzbunare: „Ucigașul să fie executat”

11.08.2020 | 09:27
Tatal lui Emi Pian ar vrea razbunare Ucigasul sa fie executat
ADVERTISEMENT

Sfâșiați de durere după moartea liderului lor, Emi Pian, executat în stil mafiot pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei de un membru al clanului rival, Duduienii sunt gata să se răzbune. Asta deși în spațiul public au dat asigurări că nu le vor plăti cu aceeași monedă ucigașilor și vor lăsa autoritățile să-și facă treaba.

Potrivit unor surse citate de cancan.ro, seniorul Nicolae a sunat adunarea din închisoare și a planificat în cel mai mic detaliu lovitura din următoarea perioadă. Bătrânul vrea ca întreaga familie Rinu să suporte consecințele pentru fapta lui Gheorghe Emanuel Richard, zis Ciprian Napy, principalul suspect în acest caz.

ADVERTISEMENT

Are nevoie, însă, de 5 sau 6 „băieți deștepți” care să pună planul în aplicare, iar familia pare să fi început deja căutările. Cât despre „țapul ispășitor”, ei bine, acesta ar putea fi chiar Pian Senior. Nu de alta, dar se află deja în închisoare și este dispus să suporte o nouă condamnare de dragul răzbunării.

Clanul Duduianu vrea să răzbune moartea lui Emi Pian. Seniorul Nicolae sună adunarea din închisoare

Seniorul Duduianu vrea cu orice preț răzbunare. Vrea ca ucigașul fiului său să fie executat în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

El vrea să-și asume toate faptele. E la pușcărie, e bătrân și n-ar mai avea mult de dus”, au declarat persoane din anturajul clanului Duduianu pentru sursa citată.

Bătrânul a fost închis pentru tentativă de omor

În momentul de față, Nicolae Duduianu se află internat la Spitalul Penitenciar Jilava, unde a fost dus de urgență în urma infarctului suferit la aflarea veștii că propriul fiu s-a stins din viață fulgerător. Chiar dacă a încercat să obțină permisiunea să participe la înmormântare, se pare că bătrânul interlop nu și-a revenit complet.

ADVERTISEMENT

E internat la spitalul de la Jilava. S-a «prăjit» de când a aflat că a murit Emi. E sub supraveghere medicală permanentă. Nu este bine deloc”, au explicat apropiații clanului care își are cartierul general în Rahova.

Cât despre motivul pentru care tatăl lui Emi Pian se află în spatele gratiilor, pe 7 februarie 2019, un bărbat în vârstă de 39 de ani a sunat la 112 și a povestit că, în timp ce traversa, pe verde, la intersecția Străzii Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost lovit intenționat cu mașina de un șofer care apoi a fugit de la locul faptei.

ADVERTISEMENT

Inițial, dosarul a fost instrumentat de polițiștii Brigăzii Rutiere însă, imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă și declarațiile martorilor i-au condus pe oamenii legii către o tentativă de omor, astfel că ancheta a ajuns la Serviciul Omoruri.

ADVERTISEMENT
Tags: