News

Tatăl tinerei ucise cu drujba face dezvăluiri cutremurătoare: “Omul ăla e un monstru, un canibal, Dincă 2”

Dezvăluiri cutremurătoare făcute de tatăl tinerei din Capitală ucise cu drujba. Criminalul este catalogat drept un ”monstru”, un ”Dincă 2” de părintele îndurerat.
12.12.2023 | 08:04
Tatal tinerei ucise cu drujba face dezvaluiri cutremuratoare Omul ala e un monstru un canibal Dinca 2
Ce spune tatăl tinerei ucise cu drujba despre criminal: “Omul ăla e un monstru, un canibal, Dincă 2”. Sursa foto: antena3.ro / wowbiz.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Îngenuncheat de durere și suferință, tatăl tinerei ucise cu drujba în Capitală face dezvăluiri cutremurătoare. Bărbatul nu-și explică tragedia care i-a lovit familia și are numai cuvinte dure despre criminalul de 72 de ani.

Ce spune tatăl tinerei ucise cu drujba despre criminal: “Omul ăla e un monstru, un canibal, Dincă 2”

Sunt dureri fără margini în aceste zile pentru familia Ioanei, tânăra gravidă din București ucisă de patronul magazinului în care lucra. Bogdan, tatăl victimei, a oferit recent o primă reacție după această dramă.

ADVERTISEMENT

Părintele îndurerat încă nu poate să accepte că fata lui de 23 de ani nu mai este. El face dezvăluiri cutremurătoare, despre relația pe care a avut-o cu fiica lui și despre monstrul care i-a ucis copilul. Vorbind despre criminal, tatăl lui Beatrice îl cataloghează drept: ”nemernic”, ”monstru” sau ”Dincă 2”.

Nu-mi vine nici acum să cred, mie mi-e milă de un câine dacă-l văd în suferință, dar când e vorba de fata mea! Sunt multe pe care le-am auzit, că lumea vorbește, dar până nu se termină ancheta, nu pot spune nimic. Ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, faptul e consumat. Nu-mi găsesc cuvintele…

ADVERTISEMENT

Omul ăla e un nemernic, un canibal, monstru, Dincă 2, nu știu… Eu nu-l cunoșteam pe acest patron, dar am din anturajul meu prieteni care o cunosc chiar și pe soția lui, și pe fata lui.

Am încercat să intru pe google, dar nu mai apare niciun nume, cu familia lui, cu fata lui, să văd și eu poze, să văd ce fel de oameni sunt. Că, așa, am auzit ce fel de oameni erau, dar dacă nu i-am cunoscut…”, a spus tatăl tinerei ucise, pentru Cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Mama tinerei ucise de patron, mărturii la fel de terifiante

O reacție a venit, în această săptămână, și din partea mamei lui Beatrice. Ea e convinsă că vorbim de o crimă din gelozie. Spune că suspectul a dat afară toate angajatele sale pentru a rămâne singur cu femeia.

Mama îndurerată mai afirmă că fiica ei a fost pur și simplu desfigurată de criminal. Detaliile din momentul în care tânăra a fost scoasă de la morgă sunt pur și simplu cumplite.

ADVERTISEMENT

”Sora mea și familia mea, toți cei apropiați, nu m-au lăsat să intru să o recunosc eu. Motivul este pentru a mă proteja pe mine de a nu o vedea. Fata mea, când a fost scoasă de la morgă, de la INML…

Am început să țip, să plâng acolo, fiindcă fata mea nu mai era. Era jumate din ceea ce era. Ea cântărea în jur de 70 de kg cu sarcina cu tot. Eu când am văzut când a ieșit acoperită, bineînțeles, nu știu dacă mai avea 40 de kg.

Sunt sigură că alți complici nu au fost. A fost el. A avut anumite propuneri pe care fata mea i le-a refuzat. Fata mea nu s-a dus la nicio garsonieră, la niciun apartament. Nu există așa ceva”, a spus mama tinerei însărcinată, ucisă de patron, la Antena 3.

ADVERTISEMENT
Tags: