News

Tavanul unei bănci s-a prăbuşit peste clienţi, la Dej. Trei persoane au fost scoase de sub dărâmături

Trei persoane au fost rănite luni, la Dej, în urma unui accident produs într-o bancă, tavanul prăbuşindu-se peste cei aflaţi în interior.
27.11.2023 | 14:14
Tavanul unei banci sa prabusit peste clienti la Dej Trei persoane au fost scoase de sub daramaturi
Două persoane au fost duse la spital, în urma accidentului Foto: captură video
ADVERTISEMENT

Situaţie dramatică luni, în municipul Dej, unde tavanul unei bănci s-a prăbuşit peste angajaţi şi funcţionari, câteva persoane având nevoie de îngrijiri medicale.

Două victime au fost spitalizate

Accidentul s-a produs puţin după prânz, pompierii fiind apelaţi la ora 12.45, prin 112, să intervină la sediul unei bănci din oraş, unde tavanul a căzut peste mai multe persoane.

ADVERTISEMENT

“Forțele noastre au fost solicitate în urmă cu puține momente să intervină la sediul unei bănci din Dej, unde s-a prăbușit tavanul peste mai multe persoane. Echipajele au ajuns la fața locului și desfășoară o misiune de căutare-salvare.

Până acum au fost identificate trei victime, predate echipajelor SMURD. La fața locului au fost trimise trei autospeciale, o ambulanță SAJ și una SMURD. Forțele sunt suplimentate cu echipaje de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca”, au transmis reprezentanţii ISU Dej.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului au rezultat trei victime, dar la spital au fost transportate doar două, un bărbat și o femeie. Cealaltă persoană scoasă de sub dărâmături a refuzat transportul la spital.

La faţa locului au fost trimise autospeciale de descarcerare cât şi autospeciale de stingere. Toate cele trei victime rezultate din accident erau conştiente când au fost găsite de echipele de intervenţie.

ADVERTISEMENT

Presa locală scrie că accidentul s-a petrecut în incinta unei sucurasale Alpha Bank din Dej, situată pe strada Mărăşeşti, nr. 1-3.

Dintre cele trei persoane rănite, se pare că una era angajată a băncii, iar doi erau clienţi. Din câte se pare, accidentul ar fi legat de lucrările efectuate de o echipă de muncitori care lucra în clădire la acel moment.

ADVERTISEMENT

La începutul acestei luni, în judeţul Bacău s-a produs o adevărată tragedie, trei oameni pierzându-şi viaţa prinși sub dărîmături, după ce tavanul unei ferme agricole s-a prăbușit. Tragedia a avut loc în comuna Stănişeşti. Proprietarul fermei a chemat cinci persoane din sat, ca să-l ajute să fixeze un stâlp sub planșeul unei hale în al cărei pod era depozitat porumb și, din cauza greutății, tavanul se curbase. Bărbații au încercat să monteze un element de susținere, moment în care tavanul s-a prăbușit, iar proprietarul fermei și alţi doi bărbați au fost prinși sub dărâmături.

ADVERTISEMENT