News

Tragedie la o fermă din Bacău: trei oameni au murit după ce o construcție s-a prăbușit peste ei

O adevărată tragedie a fost consemnată joi, 2 noiembrie, la o fermă din Bacău, acolo unde trei oameni au murit după ce o construcție s-a prăbușit peste ei.
02.11.2023 | 11:46
Tragedie la o ferma din Bacau trei oameni au murit dupa ce o constructie sa prabusit peste ei
Tragedie în comuna Stănișești, Bacău: trei oameni au murit după ce podul de la o fermă a căzut peste ei. Sursa foto: bacau.net / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tragedia de la ferma din județul Bacău, acolo unde trei oameni au murit după ce o construcție a căzut peste ei, a avut loc la orele dimineții. Atunci, pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în comuna Stănișești, în urma unui apel primit la 112.

Tragedie în comuna Stănișești, Bacău: trei oameni au murit după ce podul de la o fermă a căzut peste ei

Ajunse la fața locului, echipele de intervenție au recurs imediat la extragerea persoanelor prinse sub dărâmături. Victime sunt trei bărbați de 47, 48 și 57 de ani, toți angajați la ferma din Stănișești.

ADVERTISEMENT

Din informațiile presei locale, cei trei lucrau în această dimineață la ferma băcăuană. Se pare că au urcat cantități importante de porumb în pod. La un moment dat, construcția a cedat sub greutatea cerealelor.

Victimele au fost extrase rând pe rând, în stare inconștientă, fiind predate echipajelor medicale pentru efectuarea manevrelor de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, bărbații prinși sub dărâmături nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

ADVERTISEMENT

Într-o intervenție pentru publicația NewsMoldova, primarul din Stănișești confirmă activitatea celor trei bărbați dinainte de tragedie. ”Au pus niște grăunțe într-un pod, care era șubred și s-a prăbușit”, spune edilul Bogdan Popa.

”Ajunse în teren, echipajele operative au acționat pentru extragerea persoanelor prinse sub dărâmături. Acestea au fost extrase succesiv, în stare inconștientă, fiind predate echipajelor medicale pentru efectuarea manevrelor de resuscitare.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, cele trei victime nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, se arată într-un comunicat emis de Inspectoratului pentru Situații de Urgențe (ISU) al Județului Bacău.

La această intervenție au luat parte mai multe echipaje ISU. ”La locul solicitării, s-au deplasat de urgență următoarele mijloace: o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD, o autospecială de descarcerare, containerul de căutare-salvare și două ambulanțe SAJ.

ADVERTISEMENT

Ajunse în teren, echipajele operative au acționat pentru extragerea persoanelor prinse sub dărâmături”, transmite, într-un comunicat, Inspectoratul pentru Situații de Urgență din județul Bacău.

ADVERTISEMENT
Tags:
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink