Life

Tavi Clonda, la spital cu una dintre fetițele sale și ale Gabrielei Cristea. Ce a pățit Victoria

Tavi Clonda a ajuns la spital cu una dintre fetițele sale și ale Gabrielei Cristea, după ce aceasta s-a simțit rău mai multe zile la rând.
22.02.2023 | 20:54
Tavi Clonda la spital cu una dintre fetitele sale si ale Gabrielei Cristea Ce a patit Victoria
Tavi Clonda, la spital cu Victoria. Ce a pățit micuța. Foto Colaj Fanatik / capturi Instagram
ADVERTISEMENT

Tavi Clonda a ajuns la spital cu una dintre fiicele lui. Victoria a fost cea care a avut nevoie de atenția medicilor, după spusele cântărețului.

Tavi Clonda, la spital cu Victoria. Ce a pățit micuța

Tavi Clonda a ajuns la spital cu Victoria, una dintre fetițele pe care le are cu Gabriela Cristea. După ce micuța a avut febră mai multe zile, tatăl ei a decis să meargă cu ea la medic.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a mers cu fetița lui și a Gabrielei Cristea la medic, pentru un consult, pentru a vedea ce are cea mică după atâtea zile de febră.

„Până la urmă am ajuns un pic la doctor să facem un consult, că au trecut cam multe zile și am venit să vedem ce ne spune.

ADVERTISEMENT

Acum are o stare mai bună, dar totuși trebuie să vedem ce are, ce se întâmplă. Aveți grijă de voi”, a spus Tavi Clonda pe InstaStory.

De altfel, Tavi Clonda a mai postat și zilele trecute mesaje pe rețelele de socializare, spunând că trebuie să stea acasă cu fetița lor cu febră în timp ce Gabriela Cristea se ocupă de noul său proiect de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

„Atunci când soția a început un nou proiect pe Antena 1,iar tăticul veghează fetiță când are febra…”, a scris artistul pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea și-a lăudat soțul

Desigur, Gabriela Cristea nu a rămas fără răspuns în fața acestora afirmații și a vrut să își laude soțul în fața întregii lumi pentru că este nu doar un soț foarte bun, ci și un tată exemplar.

ADVERTISEMENT

„Sunt binecuvântată cu un soț extraordinar iar fetele noastre cu cel mai bun și dedicat tătic. Mulțumim!”, a transmis și Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Desigur, și internauții au fost mișcați de devotamentul artistului și i-au transmis lui Tavi Clonda că este un tată foarte bun: „Foarte frumos din partea ta…un tătic devotat familiei”, „Sunteți minunați, multă sănătate și succes Gabrielei!”, „Felicitări tăticule. ….într-o zi rolurile se vor inversa, ele vor avea grija de tine!”, au scris fanii.

ADVERTISEMENT
Tags: