Life

Tavi Clonda, surpriză din partea Gabrielei Cristea: “Ia uite ce mă răsfață soția”

Gabriela Cristea i-a pregătit o surpriză frumoasă soțului ei, Tavi Clonda. Cântărețul a postat totul pe rețelele de socializare.
16.02.2023 | 15:05
Tavi Clonda surpriza din partea Gabrielei Cristea Ia uite ce ma rasfata sotia
Gabriela Cristea, surpriză pentru Tavi Clonda. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Tavi Clonda s-a bucurat de o surpriză din partea Gabrielei Cristea, femeia cu care este căsătorit de opt ani. Prezentatoarea de televiziune i-a pregătit un prânz special.

Gabriela Cristea, surpriză pentru Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt împreună de mult timp, iar în urmă cu aproximativ opt ani s-au căsătorit. De atunci au devenit părinți de două ori și se bucură de fiicele lor, Iris și Victoria.

ADVERTISEMENT

Chiar și acum, cei doi se iubesc la fel ca la început și fac diferite gesturi pentru a-și exprima dragostea unul față de celălalt. Prezentatoarea de la Antena Stars l-a surprins recent pe partenerul ei de viață.

Mia exact, vedeta i-a gătit lui Tavi Clonda unul dintre felurile sale de mâncare preferate. Entuziasmat de surpriza pregătită, acesta le-a arătat și internauților care îl urmăresc pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

“Ia uite cu ce mă răsfață soția. Ce avem aici, iubire?”, a întrebat-o cântărețul pe prezentatoarea TV, iar răspunsul ei a venit imediat. “Mușchi de vită cu sos gorgonzola și salată”, a spus ea. “Dar sosul gorgonzola e cu nucă și salata aferentă. Super”, a adăugat Tavi Clonda.

Tavi Clonda
Tavi Clonda, surpriză din partea Gabrielei Cristea. Sursa foto: Instagram

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să-și vândă casa

Cei doi plănuiesc să-și vândă casa în care locuiesc și să-și construiască alta, de la zero. Actuala locuință în care locuiesc este una care arată foarte bine, așa cum fanii au putut vedea din imaginile și clipurile video postate de Gabriela Cristea și Tavi Clonda de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

În timp ce multe persoane caută să achiziționeze locuințe spațioase, Gabriela Cristea și soțul ei prefer să se mute într-o casă ceva mai mică, dar pe care să o construiască de la zero. Deocamdată, cei doi doar au discutat despre acest lucru, încă nu au ajuns la o concluzie.

“A fost o idee de-a noastră și încă ne gândim. Ne-a trecut un gând nebun din două motive: unul pentru că locuința noastră este foarte mare. Nu din cauza utilităților, ci mai degrabă din cauza întreținerii curățeniei.

ADVERTISEMENT

Mai nebuni suntem că ideea era să vindem casa și să construim o altă casă.”, a explicat Gabriela Cristea în cadrul unui interviu recent la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT