Life

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au contrazis în magazin și apoi au plecat acasă. Ce s-a întâmplat: „Soțul este plin de nervi”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au mers la cumpărături, dar au fost pe punctul de a porni o ceartă în magazin. Cum s-a terminat totul.
13.03.2024 | 19:43
Gabriela Cristea si Tavi Clonda sau contrazis in magazin si apoi au plecat acasa Ce sa intamplat Sotul este plin de nervi
Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au contrazis în magazin. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au mers la cumpărături pentru casă, însă aproape au plecat certați din magazin. Cei doi s-au contrazis, imaginile au ajuns pe internet, iar fanii au remarcat un detaliu important.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, discuție serioasă în magazin

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cuplurile vedetă ale României, iar cei doi împărtășesc cu fanii cam tot ce se întâmplă în viața lor de zi cu zi, inclusiv momentele mai puțin plăcute. 

ADVERTISEMENT

Astfel că, de curând, ei s-au filmat atunci când au plecat la cumpărături pentru casă. Au vrut să cumpere vopsea și încercau să se pună de acord asupra nuanței pe care să o aleagă.

Dar în mijlocul magazinului, a izbucnit o cu totul altă problemă. Cei doi au început să se contrazică asupra culorii pe care au pe peretele din spatele șemineului de acasă. În timp ce Gabriela Cristea spunea că este mov, Tavi Clonda a afirmat că este maro.

ADVERTISEMENT

„Lângă șemineu e mov”, a spus, cu încredere, Gabriela Cristea. „Mergem acasă dragilor și vă arătăm. Punem pariu că e cum zic eu?”, a reacționat imediat soțul său, iar vedeta a acceptat pariul.

Astfel că, cei doi au plecat din magazin și, atunci când au ajuns acasă, au aflat cine avea, de fapt, dreptate. Gabriela Cristea este cea care a câștigat pariul cu Tavi Clonda, căci peretele era mov.

ADVERTISEMENT

„E Și acum să vedeți cine a avut dreptate cu culoarea. El a zis că e maro, eu am zis că e mov.(…) De aproape se vede, este un mov-gri toată ziua, deci câștigătoarea pariului sunt eu”, a afirmat vedeta.

Ce au remarcat fanii

Fanii care au văzut imaginile nu au putut trece peste discuțiile celor doi soți. Astfel că, unii nu s-au ferit să afirme că Tavi Clonda nu pare deloc fericit, ba chiar că s-a enervat atunci când și-a dat seama că soția lui are dreptate.

ADVERTISEMENT

„E clar, nu că-i trist, e abătut și foarte supărat Tavi, se vede pentru că tot tu câștigi, tu iei ultima decizie și nu-i convine, dar se conformează din respect… E firesc, femeia e stăpâna casei”, „Soțul… este plin de nervi, este pus pe contre, a obosit, nu este ușor să fii casnic, să fii de acord cu șefa casei, nu mai are chef să se strâmbe, el doar când îi face prințesica mâncărică e mulțumit”, au fost câteva dintre reacțiile primite de vedete.

ADVERTISEMENT