News

Cine este bărbatul de 42 de ani ucis cu mașina într-o parcare din Sighișoara! O fetiță de doar 3 ani a rămas orfană de tată. Update

Un sofer de 19 ani din Sibiu a accidentat două persoane încercând să fugă de la locul unui scandal izbucnit într-o parcare din Sighișoara. Una dintre victime a murit. Era tatăl unei fetițe.
21.08.2022 | 12:10
Cine este barbatul de 42 de ani ucis cu masina intro parcare din Sighisoara O fetita de doar 3 ani a ramas orfana de tata Update
El este bărbatul care a fost călcat cu mașina la Sighișoara. Sursa foto: hepta.ro, wowbiz.ro, colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT
21-08-2022
09:10

Bărbatul lovit de masina tanarului de 19 ani era tatăl unei fetițe

Bărbatul lovit mortal de mașina în care se afla tânărul de 19 ani era tatăl unei fetițe și avea 42 de ani. Îl chema Vasile, iar cei din jur îl iubeau foarte mult. Pe rețelele de socializare apropiații îi scriu mesaje de condoleanțe, conform wowbiz.ro.

Vasile, barbatul ucis in accidentul din Sighisoara
Vasile, victima accidentului. Sursa foto: wowbiz.ro

”Dumnezeu să te odihnească in pace, unchiule!”/ ”Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna”/Dumnezeu să te odihnească!”/ ”Drum lin spre îngeri, Dumnezeu să te odihnească în pace, multă putere familiei și pentru toată lumea care te iubea”, sunt o parte dintre mesaje.

Polițiștii din Mureș au fost anunțați sâmbătă, în jurul orei 5.30 despre izbucnirea unui conflict spontan în parcarea unui restaurant din Sighișoara. În cinflict au fost implicate mai multe persoane.

Un sibian de 19 ani a ucis un bărbat în timp ce încerca să fugă de un scandal violent

Potrivit datelor colectate de organele de cercetare, s-a constatat că, în încercarea de a fugi din mijlocul conflictului, șoferul de doar 19 ani s-a urcat la volanul autoturismului și a accidentat “doi bărbați, de 26 și 42 de ani, din Sighișoara.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost transportați la spital, iar, ulterior, față de bărbatul de 42 de ani, a fost pronunțat decesul.

Șoferul a fost identificat ca fiind un tânăr, de 19 ani, din județul Sibiu. Față de acesta a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore”.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții organelor de anchetă mai precizează că cercetările sunt continuate “sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”.

Pentru a stabili cu exactitate toate circumstanțele în care a avut loc accidentul, ancheta se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara.

ADVERTISEMENT

Tânăr din Bistrița, accident cu trei victime

Un al tânăr șofer, 25 de ani, de data aceasta aflat sub influența băuturilor alcoolice, s-a urcat la volanul unei autoutilitare pe care a sustras-o de la o societate comercială, deşi nu avea permis de conducere și a produs un accident soldat cu rănirea a trei persoane.

Potrivit, IPJ Bistriţa-Năsăud, mașina condusă de tânărul din localitatea Uriu s-a ciocnit de un microbuz, condus de un bărbat, de 66 de ani, din Livezile.

ADVERTISEMENT

În urma acciddentului au fost răniți conducătorul auto de 25 de ani şi doi pasageri din microbuz care au refuzat transportul la spital.

„La faţa locului, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că tânărul de 25 de ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi se află sub influenţa alcoolui. Rezultatul în urma testării etilotest a fost 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost prelevate probe biologice.

Totodată, acesta ar fi sustras în scop de folosinţă autoutilitară, din localitatea Livezile, de la punctul de lucru al unei societăţi comerciale. În cazul conducătorului microbuzului, rezultatul în urma testării cu aparatul etilotest a fost negativ”, se arată în comunicatul IPJ Bistriţa-Năsăud.

Reprezentanții autorităților mai precizează că a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de Biroul Rutier Bistriţa.

Traficul în zonă a fost blocat timp de aproximativ 40 de minute.

ADVERTISEMENT