Life

Țeapa luată de o familie de români la întoarcerea din vacanță. A rămas fără bani la o benzinărie din Macedonia: “Scot bonuri false”

Țeapa luată de o familie de români la întoarcerea din vacanță. Aceștia au rămas fără bani la o benzinărie din Macedonia, după o înșelătorie.
29.07.2023 | 17:00
Teapa luata de o familie de romani la intoarcerea din vacanta A ramas fara bani la o benzinarie din Macedonia Scot bonuri false
Țeapa luată de o familie de români. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Țeapa luată de o familie de români la întoarcerea din vacanță. Cum a fost păcălit un român la o benzinărie din Macedonia.

Țeapa luată de o familie de români. Ce au pățit la întoarcerea din vacanță

O familie de români care se întoarcea din vacanță a fost victima unei țepe în Macedonia. Au vrut să încarce mașina cu combustibil, doar că au fost păcăliți.

ADVERTISEMENT

Acesta a vrut să plăteasă cu cardul suma datorată la benzinărie, doar ca odată ce a pus cardul angajații i-au spus că nu le merge internetul și tranzacția nu a fost acceptată.

Așa că românul a trebuit să plătească din nou, de această dată cu banii cash. El a primit de la angajați și un bon care spune că nu le-a mers mașinăria POS, dar turistul spune că este fals.

ADVERTISEMENT

„Un nou tip de hoție în Macedonia și anume la benzinăria dinainte de ultima taxa de drum spre România spun că se poate plăti combustibilul cu cardul dar, odată ce cardul este accesat spun că nu le merge internetul și scot bonuri false care atestă ca nu le merge POS-ul și cer bani cash”, a povestit românul pe grupul Vacanțe în Grecia: info utile.

Bărbatul a arătat și o poză cu extrasul de la bancă prin care se vede că i-a fost retrasă suma de 335 de lei de pe card.

ADVERTISEMENT

„Anexez dovada că de pe card s-a încasat suma doar că m-au mai făcut de încă 70 euro cash. Asta s-a întâmplat ieri.

După acea accesare, aplicația cu BT pay a ramas blocată. După dezinstalare și o nouă instalare a aplicației BT pay am reușit să văd ce s-a întâmplat….”, a mai povestit bărbatul pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Ce i-au spus oamenii familiei de români

Povestirea turistului român a stârnit multe comentarii pe rețelele de socializare. Unii i-au spus că nu este vorba de o înșelătorie, iar aparatele POS chiar mai dau erori uneori.

Ei l-au sfătuit pe bărbat să sune la bancă pentru că va primi banii înapoi. „Există situații când în timpul unei tranzacții, POS-ul rămâne fără semnal.

Atunci, banii pleacă din contul dumneavoastră, însă se opresc undeva “pe drum”, nu ajung la destinatar. Este nevoie să sunați la banca pentru a se face verificări și a lămuri problema”. 

ADVERTISEMENT
Tags: