Life

Țeapa pe care au dat-o doi turiști la un restaurant din Mangalia: “E cel mai scump”

Țeapa pe care au dat-o doi turiști la un restaurant din Mangalia. Ce au făcut cei doi tineri care erau în vacanță pe litoral.
24.08.2023 | 14:53
Teapa pe care au dato doi turisti la un restaurant din Mangalia E cel mai scump
Țeapa pe care au dat-o doi turiști. Foto: angajații restaurantului / Captură Replica de Constanța
ADVERTISEMENT

Țeapa pe care au dat-o doi turiști la un restaurant din Mangalia. Cei doi au plecat fără să plătească după ce au comandat un preparat foarte scump.

Țeapa pe care au dat-o doi turiști. Ce au făcut cei doi la un restaurant din Mangalia

Doi turiști, o femeie și un bărbat, le-au dat țeapă patronilor unui restaurant din Mangalia. Aceștia au comandat unul dintre cele mai scumpe preparate de pe meniu.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre sturion, care nu are deloc un preț mic. Acesta costă în jur de 88 de lei pe kilogram, astfel că suma de plată totală a celor doi tineri depășea 300 de lei.

Cei doi s-au scuzat când a venit vorba să plătească și au spus că nu au destui bani cash. Au vorbit cu chelnerii și au spus că merg la mașină să ia restul de bani. Doar că nu s-au mai întors deloc.

ADVERTISEMENT

Cei doi tineri s-ar fi și certat din cauza notei

Conform declarațiilor patroanei, chelnerița a auzit că tânărul ar fi spus că nu are bani să plătească nota. El chiar a supărat-o pe prietena lui, care nu se aștepta să fie pusă ea la plata. Oricum fata avea la ea 100 de lei și nota era 306.

Noi avem tot felul de clienți, dar aceștia pare că au venit special să nu plătească. Băiatul a anunțat la un moment dat că nu are bani. Prietena lui s-a dus la masă, l-a înjurat, probabil că o scosese la o întâlnire. Ea a zis că are 100 de lei și au hotărât să plătească ea o parte.

ADVERTISEMENT

Ospătărița i-a spus că e în regulă, doar că ar trebui să facă cumva să aducă banii, pentru că nu poate să îi plătească ea consumația. Dacă tot a făcut o aroganță și a scos-o să mănânce pește, trebuia să se gândească la faptul că a comandat cel mai scump preparat din meniu.

Nimeni nu s-a așteptat, ei erau destul de bine îmbrăcați. Consumația a fost de 306 lei, au mâncat sturion, e cel mai scump pește din meniu. Puteau să mănânce un șnițel…”, a declarat pentru Replica de Constanța, patrona restaurantului.

ADVERTISEMENT