News

Țeapă uriașă luată de o româncă, imediat după ce a aterizat în Barcelona: ”Un bătrânel m-a făcut de 3.000 de euro”

O româncă plecată în vacanță în Spania, la Barcelona, a luat o țeapă uriașă chiar pe aeroport. Cine a lăsat-o fără 3.000 de euro.
21.04.2024 | 21:31
Teapa uriasa luata de o romanca imediat dupa ce a aterizat in Barcelona Un batranel ma facut de 3000 de euro
Ce țeapă a luat o româncă, imediat după ce a aterizat în Barcelona. Cine a lăsat-o fără bunuri de 3.000 de euro. Sursa foto: Stiri Diaspora / Hepta / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pentru o tânără româncă, un concediu de vis în superba Barcelona a început cu o țeapă uriașă luată imediat după aterizarea în Spania. Cum a rămas, într-o clipă, fără bunuri în valoare de 3.000 de euro.

Ce țeapă a luat o româncă, imediat după ce a aterizat în Barcelona. Cine a lăsat-o fără bunuri de 3.000 de euro

Recent, o româncă a plecat din țară cu destinația Barcelona, acolo unde spera să aibă parte de un o vacanță de neuitat. Aceasta avea să fie de neuitat încă din prima clipă cum a pășit pe tărâm iberic, însă nu așa cum ea se aștepta.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe o platformă de socializare, conaționala noastră povestește ce a pățit la doar câteva minute după aterizarea la Barcelona. Nici măcar nu a apucat să părăsească aeroportul că a și fost prădată de un hoț.

Femeia a dezvăluit că a suferit un prejudiciu de aproximativ 3.000 de euro. A rămas doar cu hainele de pe ea și câteva accesorii, inclusiv telefonul cu care a filmat întreaga întâmplare.

ADVERTISEMENT

Pe TikTok, tânăra a dezvăluit cine a fost individul care a jefuit-o. Nu vorbim, aparent, de un hoț profesionist dintr-o bandă, ci de un bătrânel care a acționat ”chirurgical”, fără ca românca să realizeze.

Printre bunurile de care a fost deposedată femeia se numără un laptop nou, machiaje în valoare de 500 de euro și bijuterii. Victima a mai precizat că hoțul nu a avut acces la bani. Norocul ei: nu avea niciun card sau portofel la ea în acel moment. Hoțul a reușit să dispară fără urmă.

ADVERTISEMENT

Hoții din Spania tocmai ce mi-au dat o țeapă de 3.000 de euro. Singurul lucru pe care îl mai dețin din vacanța aceasta frumoasă este declarația de la Poliția din Barcelona. Tot ce am la mine în această vacanță este această rochie de pe mine, încălțările, bijuteriile, acești ochelari și telefonul cu care filmez. Orice altceva s-a dus”, spune românca, scrie Știri Diaspora.

Cum s-a petrecut furtul

În aceeași postare din online, tânăra din România mai povestește modul în care a decurs ”jaful”. ”Fumam alături de prietena mea în parcarea aeroportului din Barcelona. Eu sunt o persoană foarte atentă de fel. Nu am pierdut în 22 de ani de viață nici măcar o pereche de chei. Nimic.

ADVERTISEMENT

Vine la noi un domn de 70 de ani, îmbrăcat foarte bine care vorbea italiană. Prietena mea i-a răspuns în italiană. Termin țigara și îi spune prietenei ‘Hai să chemăm un Uber’. Și când încerc să-mi ridic geanta, nicio geantă! Bătrânelul acela m-a făcut de 3.000 de euro”, spune românca.

ADVERTISEMENT
Tags: