News

Femeie jefuită în trafic, în București. Agresorii i-au furat 48.000 de euro, la comanda amantului. Video

Incident grav în trafic, în București: o femeie a fost jefuită. Agresorii i-au furat 48.000 de euro, la comanda amantului.
03.08.2023 | 13:03
Femeie jefuita in trafic in Bucuresti Agresorii iau furat 48000 de euro la comanda amantului Video
Femeie din Capitală, jefuită în trafic. I s-au furat aproape 50.000 de euro, la comanda amantului. Sursa foto: capturi YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeie a fost jefuită în trafic, pe o stradă din București. Doi bărbați, care ar fi fost trimiși de amantul victimei, i-au furat femeii nu mai puțin de 48.000 de euro. Întregul moment, surprins de camerele de supraveghere.

Femeie din Capitală, jefuită în trafic. I s-au furat aproape 50.000 de euro, la comanda amantului

Incidentul din Capitală, care s-a produs pe 1 iunie 2023, a apărut acum în spațiul public. Scenariul este unul demn de un film de acțiune american. Astfel, o femeie de 28 de ani ar fi fost jefuită în trafic de doi bărbați trimiși de amant.

ADVERTISEMENT

Polițiștii de la Secția 18 au descoperit, în urma cercetărilor, că doi bărbați erau pe un scuter și ar fi lovit în mod intenționat autoturismul femeii. În urma coliziunii, indivizii i-ar fi propus femeii să tragă pe dreapta în benzinărie și să facă amiabilă.

Victima, fără să știe ce o așteaptă, s-a conformat. Apoi, în timp ce unul dintre bărbați scria înțelegerea amiabilă, un altul a profitat și a furat o geanta plină cu bani din interiorul mașinii. Din informațiile celor de la Digi24, jaful a fost pus la cale de amantul femeii.

ADVERTISEMENT

I s-au furat femeii, într-o clipă, o geantă în care se aflau 48.000 de euro și 1.800 de lei. Cel care a comandat furtul, un bărbat de 26 de ani (amantul), a fost reținut de polițiști. Inițial, oamenii legii din Capitală au făcut percheziții și au descoperit că el ar fi pus totul la cale.

“La data de 2 august 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 5 au pus în executare cinci mandate de percheziţie domiciliară, în Municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov.

ADVERTISEMENT

Este vizat un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt calificat“, informează un comunicat al DGPMB transmis, joi.

Alți doi bărbați, dați în urmărire de poliție. Ce s-a descoperit în legătură cu scuterul

Furtul nu a fost singura infracțiune comisă de acești indivizi. Poliția a mai descoperit că scuterul folosit de hoți avea un număr de înmatriculare furat de la o mașină. În plus, cei doi bărbați aflați pe el nu aveau permis de conducere.

ADVERTISEMENT

Ei sunt căutați de polițiști. Sunt acuzați pentru infracțiunile de punere în circulație sau conducere a unei vehicul neînmatriculat, dar și conducere a unui vehicul fără permis de conducere și furt calificat.

“În urma efectuării percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri de interes în cauză. De asemenea, a fost depistat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, bănuit că ar fi comis fapta împreună cu alţi doi bărbaţi faţă de care sunt desfăşurate activităţi de depistare a acestora“, mai spune poliția.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat...
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat decisiv lumea în care trăim
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Mai multe judeţe intră de la 12.00 sub avertizare de ploi, grindină şi...
Mai multe judeţe intră de la 12.00 sub avertizare de ploi, grindină şi vijelii. Vremea se schimbă radical în următoarele ore
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani:...
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: Nu aș mai face la fel niciodată!
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de...
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de ghinioane, au energie pozitivă și vor primi cea mai mare surpriză din viața lor