Life

Telefonul vândut pe eMag cu nici măcar 50 de lei. Are touchscreen, iar bateria durează până la 16 ore

Telefonul vândut pe eMag pentru care nu se cer nici măcar 50 de lei. Acesta are touchscreen și o baterie care ține ore în șir.
12.05.2023 | 10:21
Telefonul vandut pe eMag cu nici macar 50 de lei Are touchscreen iar bateria dureaza pana la 16 ore
Telefonul vândut pe eMag cu nici măcar 50 de lei. Foto Emag
ADVERTISEMENT

Telefonul vândut pe eMag cu nici măcar 50 de lei. Are multe atribute bune, unul dintre ele fiind bateria, care durează până la 16 ore.

Telefonul vândut pe eMag cu nici măcar 50 de lei

Telefonul mobil atât de ieftin disponibil pe eMag este CAT B15, Dual SIM, Black. Acesta costă doar 48,11 lei și are multe atuuri.

ADVERTISEMENT

Telefonul vândut pe eMag este rezistent la apă, așa că va fi protejat chiar și dacă te prinde ploaia pe stradă. Ecranul poate fi folosit și dacă este ud! Telefonul are acces la peste 850.000 de aplicații din magazinul Google Play.

„Ploaie? Furtună? Cu acest telefon rezistent la apă, nu aveți de ce să va faceți griji. Ecranul este operabil chiar și atunci când este ud, oferindu-vă performanță maximă atunci când aveți nevoie cel mai mult”, se arată în descrierea mobilului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, telefonul este rezistent și la căderi de până la aproape doi metri, așa că nu ar trebui să ai motive de îngrijorare în caz că-ți scapă pe jos. Nici măcar nu se va sparge.

Telefonul vândut de emag ieftin
Telefonul vândut de emag ieftin

Bateria telefonului ține 16 ore. Ce alt telefon ieftin mai vinde eMag

Un alt aspect cu care se laudă comerciantul acestui telefon este capacitatea mare a bateriei. Cu CAT B15, Dual SIM, Black nu ar trebui să-ți faci grijă că rămâi fără baterie în cele mai importante momente.

ADVERTISEMENT

Acesta are o capacitate de 16 ore de convorbire. „Ultimul lucru pe care îl doriți este că bacteria să se epuizeze. Cu smartphone-ul B15 ajungi până la 16.3 ore de convorbire.

Această înseamnă că nu trebuie să va faceți griji pentru baterie sau pentru pierderea conversațiilor”, mai arată descrierea.

ADVERTISEMENT

Un alt telefon la preț extrem de mic disponibil tot pe eMag este  Samsung S3650 Corby Romantic Pink. Acesta costă doar 49 de lei.

Ambele telefoane au stocul epuizat deocamdată, cererea fiind foarte mare din partea românilor care nu au prea multe pretenții de la mobilul lor.

ADVERTISEMENT
Tags: