Sport

Tensiuni în naționala Bosniei: „Fanii au cerut demisia selecționerului!”

Adnan Guso, fostul portar printre altele al lui Dinamo sau Universitatea Craiova, a vorbit despre meciul României cu Bosnia, spunând care e situația adversarilor „tricolorilor”.
06.06.2022 | 21:21
Tensiuni in nationala Bosniei Fanii au cerut demisia selectionerului
Fostul portar al lui Dinamo descrie situația de la naționala Bosniei. Sursă foto: wallpaperflare.com
ADVERTISEMENT

Fostul portar crede totuși însă că Bosnia va marca împotriva României și este sigur că Miralem Pjanic, fostul mijlocaș al lui Juventus și al Barcelonei, va înscrie în poarta lui Florin Niță.

Tensiuni în naționala Bosniei, dezvăluite de un fost portar al lui Dinamo

Adnan Guso, fostul portar din prima ligă a României, a descris situația de la naționala Bosniei, mărturisind că fanii echipei sunt supărați pe selecționer și i-au cerut demisia:

ADVERTISEMENT

„Noi îl avem un vârf pe Dzeko, care a jucat la nivel înalt toată cariera. Aici e susţinut de ceilalţi jucători care joacă la cluburi tari, dar e ceva care nu funcţionează la echipa naţională.

Eu spun foarte tare e atacul şi vedem. Totuşi, nu pot să nu dai mai multe goluri la echipa şi jucătorii pe care le avem noi”.

ADVERTISEMENT

„Publicul la noi e incendiar, o să fie foarte greu. România a fost acum patru, cinci ani, a luat bătaie 2-1. Acum nu o să fie multă lume, nu vine lumea la meci. Rezultatele foarte slabe i-au făcut pe oameni să nu vină la meci.

În meciul cu Finlanda am văzut asta cel mai tare, suporterii fanatici ai Bosniei au cerut demisia selecţionerului, au dat cu fumigene şi nu ştie ce se întâmplă şi la meciul ăsta.

ADVERTISEMENT

Suporteri o să fie 5000-6000, aşa se spune. Nu cred să fie stadionul plin, pentru că nu sunt rezultate bune pentru naţională”, a mai spus Adnan Guso, pentru orangesport.ro.

„Pjanic sigur o să dea gol!”

Adnan Guso a continuat și a vorbit despre plusurile naționalei Bosniei, evidențiându-l pe Miralem Pjanic, despre care spune că sigur va înscrie împotriva „tricolorilor”:

ADVERTISEMENT

„Noi avem jucători foarte înalţi şi pe faza defensivă, şi în atac. Să nu uităm că avem şi un Pjanic care bate lovituri libere foarte bine, sigur o să dea gol!”.

„Noi sperăm să ieşim pe locul 1 cu jucătorii pe care îi avem. Noi sperăm şi trebuie să fim pe locul 1, dala ce se întâmplă în fotbal… Nu se ştie niciodată ce se întâmplă la fotbal, poate să bată fiecare”, a mai spus Adnan Guso.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,15 este cota pentru „2” la meciul Bosnia și Herțegovina – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT