Life

Tensiuni la America Express 2023: “Băgăm puțin cuțitul în spate! Asta e genul de atitudine care mie nu îmi place”.

Tensiuni miercuri seară la America Express 2023. Între cele opt echipe au apărut discuții contradictorii. ”Băgăm puțin cuțitul în spate”, a spus Andreea Bălan.
01.02.2023 | 22:58
Tensiuni la America Express 2023 Bagam putin cutitul in spate Asta e genul de atitudine care mie nu imi place
Tensiunile s-au produs înainte de cursa pentru ultima șansă. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Tensiuni miercuri seară la America Express 2023, înainte de cursa pentru ultima șansă. Între cele opt echipe s-au generat unele nemulțumiri.

Ce tensiuni au apărut la America Express, înainte de cursa pentru ultima șansă

Totul s-a întâmplat, mai exact, în timp ce s-au numit, de către Irina Fodor, concurenții care intră la proba cu risc de eliminare. Primii au fost Bruja și Pufeh și Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla.

ADVERTISEMENT

Ulterior, echipele au trebuie să se nominalizeze între ele, deoarece mai trebuia și o treia pentru această cursă dificilă. Când a sosit momentul votului, Bruja și Pufeh au rostit numele Andreei Bălan și al Andreei Antonescu.

Andreei Bălan nu i-a convenit acest lucru și, astfel, nu a reacționat prea bine:

”Am crescut pe muzica ta, mă îmbrăcam ca tine! Băgăm puțin cuțitul în spate! Asta e genul de atitudine care mie nu îmi place”, a declarat fosta membră a trupei Andre.

ADVERTISEMENT

După acest moment, s-a mai creat o confuzie. Andreea Bălan s-a grăbit și ea să nominalizeze, dar fără a i se preciza acest lucru.

”Andreei Bălan i s-au aprins toți martorii pe bord”, a comentat Cătălin Bordea, când Andreea Bălan s-a încurcat.

ADVERTISEMENT

”Ah, nu e rândul nostru?!”, a fost apoi replica Andreei Bălan.

Melinda, soția lui Puya, i-a votat pe frații Gavril. Motivul a fost acela că au supărat-o la proba de cactuși, de marți seară.

”Nu trebuie să porți pică pentru așa ceva”, a fost replica lui Puya, când a aflat de gestul partenerei sale de viață.

ADVERTISEMENT

Cum se desfășoară cursa pentru ultima șansă

Cele trei echipe care au intrat în cursa pentru ultima șansă sunt la un pas de eliminare. Ca să evite această situație, ele trebuie să se străduiască să ajungă primele la Irina Fodor.

Ultima echipă ce va sosi în fața prezentatoarei va trebuie să aștepte extragerea vulturului. Dacă va fi unul verde, nu va pleca acasă, în schimb, dacă va fi unul de culoare roșie, acest lucru este garantat.

Șapte coechipieri vor mai rămâne dacă în această seară va avea loc o eliminare. Asta după ce, săptămâna trecută, pentru gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar vulturul a fost roșu.

America Express s-a filmat în vara lui 2022 și trebuia difuzată în toamna aceluiași an. Însă, a fost amânată pentru ianuarie 2023. Reamintim că premiul cel mare este de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT