Life

Postul TV la care ar putea ajunge Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Când ar putea să apară noul show cu cei trei chefi

La ce post tv ar putea ajunge Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu? S-ar părea că cei trei chefi nu au pierdut timpul după ”divorțul” de Antena 1.
15.10.2023 | 21:33
Postul TV la care ar putea ajunge Bontea Dumitrescu si Scarlatescu Cand ar putea sa apara noul show cu cei trei chefi
Postul TV la care ar putea ajunge Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au renunțat la colaborarea cu Antena 1. După ani buni petrecuți la masa juraților de la Chefi la Cuțite, cei trei bucătari au decis să nu mai participe la noul sezon.

Postul TV la care ar putea ajunge Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

De ce nu vor mai fi jurați la Chefi la Cuțite cei trei bucătari? Antena 1 anunța că motivul invocat de Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu ar fi fost o stare de ”oboseală”. Iar asta în ciuda faptului că au existat șase luni de pauză între sezoane. 

ADVERTISEMENT

Fanii show-ului Chefi la Cuțite au fost și ei de-a dreptul revoltați când au aflat informația. Nu puțini sunt cei ce au spus că nu vor mai urmări emisiunea având în vedere că nu vor mai putea să îi vadă pe cei trei jurați.

Au fost și persoane mult mai dure. O parte dintre ele au spus că cel mai probabil Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu pregătesc un nou proiect. Este real însă acest lucru? Cei de la cancan.ro au aflat câteva detalii interesante.

ADVERTISEMENT

S-ar părea că cei trei foști jurați de la Chefi la Cuțite ar urma să apară la un alt post tv. Nu ar fi de mirare, deci, motivul plecării de la Antena 1. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, și din partea cui ar fi primit propunerea?

”Împreună, mereu împreună”

Nu vă mai ținem pe jar, iar probabil răspunsul îl știați deja. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu ar putea să apară la Pro Tv. De altfel, acesta este și postul tv care i-a consacrat în urmă cu aproape zece ani.

ADVERTISEMENT

Surse au dezvăluit pentru cancan.ro că cei trei chefi au avut discuții cu postul tv. De asemenea, Pro Tv ar mai fi ”curtat” și alte persoane de la Antena 1. Nu toată lumea ar fi acceptat însă propunerile.

„Da, cei trei chefi ar fi avut discuții cu PRO TV, într-o perioadă în care mai mulți membri ai echipei erau curtați de același post, care plănuia să aducă înapoi “În barcă”, chiar echipa care a plecat în 2014 de la Pro pentru a merge la Antene. (…) 

ADVERTISEMENT

Dăcă în urmă cu 9 ani, ei au fost un grup unit și nimic nu i-a putut întoarce din drum, iată că de data aceasta, câțiva au decis să rămână la Antena 1. Nu același lucru s-a întâmplat cu cei trei chefi, care au decis să meargă pe un drum separat. Dar împreună, mereu împreună, pentru că fiecare dintre ei este conștient de faptul că aceasta este rețeta perfectă a succesului lor”, au spus sursele citate, pentru cancan.ro.

Acum rămâne să așteptăm și să vedem dacă informația se va confirma sau nu și dacă într-adevăr, cei trei jurați vor merge la Pro Tv. Menționăm că până acum, nici Bontea, Dumitrescu sau Scărlătescu nu au comentat plecarea lor de la Antena 1.

ADVERTISEMENT