News

Tentativă de sinucidere live pe Facebook

22.08.2020 | 15:55
Tentativa de sinucidere live pe Facebook
Bărbatul și-a transmis pe internet tentativa de suicid/ Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Bârlad a încercată să se sinucidă și a transmis live pe Facebook  tentativa de a-și curma zilele. Bărbatul a fost salvat de un prieten din București care a alertat autoritățile, scrie spynews.ro.

Întâmplarea a avut loc pe 16 august la Bârlad. Un tânăr de 31 de ani i-a mărturisit unui prieten din București că intenționează să se sinucidă. Bucureșteanul s-a speriat după ce prietenul său a intrat live pe o rețea de socializare ca să-și transmită în direct moartea, astfel că a sunat la 112.

ADVERTISEMENT

Un echipaj de poliție s-a adus acasă la bărbatul din Bârlad și l-a găsit în podul casei. Tânărul atârna în ștreangul legat de o grindă a podului.

Sinuciderea, împiedicată de un prieten din București

Ulterior, au ajuns și medicii care l-au dus imediat la Spitalul Județean din Vaslui. Starea tânărului era foarte gravă și a avut nevoie de intubare. După internarea la Terapie Intensivă, starea sa s-a ameliorat, iar viața nu i-a mai fost în pericol.

ADVERTISEMENT

După ce și-a revenit, bărbatul a fost transferat la secția de psihiatrie pentru tratament specializat, procedură standard în cazurile de tentativă de suicid.

Din câte a spus prietenul său din București, motivul tentativei de sinucidere a fost faptul că bârlădeanul ar fi fost părăsit de o femeie.

ADVERTISEMENT
Tags: