Life

Ce spune Teo Trandafir despre bărbații din viața sa: ”Încearcă să îmi pună călușul în gură”

Teo Trandafir este una dintre cele mai discrete vedete atunci când vine vorba de viața personală, însă acum a vorbit despre bărbații pe care i-a întâlnit de-a lungul timpului. Ce spune despre relațiile sale de iubire. 
04.01.2022 | 18:04
Ce spune Teo Trandafir despre barbatii din viata sa Incearca sa imi puna calusul in gura
Teo Trandafir, despre relațiile amoroase din viața sa. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir nu mai are nevoie de nicio prezentare, succesul profesional de care se bucură de zeci ani a făcut-o să fie una dintre cele mai apreciate și urmărite vedete TV de la noi.

Însă pe cât este de deschisă atunci când în prim-plan este cariera sa, pe atât de discretă a fost și este prezentatoare în ceea ce privește viața personală.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Kanal D trăiește într-o discreție totală, evită scandalurile sau discuțiile despre cei care au trădat-o sau jignit-o, însă acum s-a decis să vorbească deschis despre relațiile sale amoroase și despre lucrurile care o fac să se simtă inconfortabil.

”Bărbaţii din viaţa mea au un algoritm după care funcţionează”

Ajunsă la 53 de ani, cu o vastă experiență profesională și personală, Teo Trandafir spune că multe dintre relațiile sale de iubire s-au terminat din cauza faptului că potențialii parteneri încercau să îi controleze viața pe repede înainte.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, vedeta mărturisește că unii bărbați renunță să o cunoască din cauza faptului că se tem să aibă alături o femeie inteligentă, hotărâtă și care știe mereu ce vrea, iar ea nu mai crede în dragoste la prima vedere, ceea ce complică situația.

”Da (n.r. se tem bărbații de inteligența ei), tot timpul. Bărbaţii din viaţa mea au un algoritm după care funcţionează; vin, încearcă să îmi pună căluşul în gură, dacă mă iau cu blândeţe reuşesc şi merge bine, dacă trag brusc, mă blochez, iar apoi îmi spun că sunt prea mult pentru ei. Invariabil!”, a spus Teo Trandafir, conform okagazine.ro. 

ADVERTISEMENT

Teo trandafir nu este geloasă și urăște gelozia

Tocmai de aceea, Teo Trandafir spune că pentru ea gelozia este o armă de neînțeles. Un sentiment pe care nu-l cunoaște și nici nu vrea să-l accepte din partea celor din jurul ei.

”Urăsc două lucruri în viaţă asta; bătrâneţea interioară şi gelozia. Gelozia este cea mai jignitoare trăire care mi s-a adresat vreodată. Nu am gelozii, consider că orice om este liber să facă ceea ce îşi doreşte şi ţinutul în lanţ este o dovadă de lipsă de încredere, care jigneşte pe cel vizat. Bătrâneţea interioară este ireversibilă”, a mai adăugat prezentatoarea de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

”Adesea m-am simţit trădată”

Chiar dacă în plan amoros, pretendenții nu au înțeles-o, s-au dat bătuți prea repede sau au încercat să o schimbe, atunci când vine vorba de prieteni, Teo Tradafir se consideră o persoană norocoasă, chiar dacă a avut parte și de trădări.

Vedeta are o listă lungă de oameni care i-au devenit prieteni de-a lungul carierei și recunoaște că fără ei, viața sa nu ar fi  la fel.

”Da (n.r. ar prieteni), foarte mulţi. La un moment dat la o adunare erau Florin Călinescu, Andi Moisescu şi Geanina Corondan. Florin Călinescu l-a rugat pe Andi Moisescu să caracterizeze nişte persoane şi acesta când a ajuns la mine a spus că nu mă poate caracteriza, pentru că sunt sora lui şi am mâncat împreună salam pe ziar. Ce poate spune mai frumos un prieten despre tine.

Da, am prieteni minunaţi din toate televiziunile cu care nu intru în conversaţii despre serviciu, asta ca să nu intru în situaţii stânjenitoare, să nu ajungem la conflict de interese, dar personal suntem foarte legaţi. Dacă nu aş crede în noţiunea de prieten, aş lua-o razna. Adesea m-am simţit trădată, dar nu le pun la suflet, pentru că nu ştii cum te duce viaţa. Poate şi eu am greşit fără să îmi dau seama. Nu este bine să pui ştampila şi să spui că deţii adevărul suprem”, a mai declarat vedeta.

ADVERTISEMENT