Life

Teo Trandafir, examen în fața fiicei Biancăi Drăgușanu: „Nu-mi place cum mă descurc”

Teo Trandafir a fost luată prin surprindere de Sofia, fata Biancăi Drăgușanu, în propria ei emisiune. Ce a vrut să știe micuța?
23.04.2023 | 13:07
Teo Trandafir examen in fata fiicei Biancai Dragusanu Numi place cum ma descurc
Teo Trandafir, intervievată de fata Biancăi Drăgușanu. Foto: Teo SHOW Kanal D. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a avut parte de o surpriză uriașă în propria ei emisiune! Vedeta Kanal D le-a invitat pe Bianca Drăgușanu și fiica ei, Sofia, iar cea mică a avut câteva curiozități, așa că a luat-o la întrebări, cu curaj, pe prezentatoare.

Teo Trandafir, luată la întrebări de fiica Biancăi Drăgușanu

Bianca a vorbit despre cât de mândră este de fata ei, pe care pe zi ce trece nu o mai recunoaște, căci e tot mai înțeleaptă și mai cuminte. Sofia i-a pus câteva întrebări lui Teo Trandafir, dorind să știe dacă îi place cum face față meseriei pe care o practică.

ADVERTISEMENT

Teo și-a deschis sufletul în fața îngerașului Biancăi Drăgușanu și a aflat de la cea mică în ce domeniu ar vrea să lucreze când va crește mare. Pentru că îi plac foarte mult animalele, Sofia își dorește cu ardoare, la cei 6 ani pe care îi are acum, să se facă medic veterinar.

„Mă minunez în fiecare zi cât de mare și schimbătoare e. În fiecare zi e mai înțeleaptă, mai bună, mai cuminte, mai frumoasă. Am un copil minunat și ea știe asta”, a declarat Bianca Drăgușanu despre fata ei, la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Sofia a vrut să știe de la Teo dacă are vreun câine sau o pisică. Prezentatoarea i-a zis că a avut un animăluț, dar era foarte bătrân, așa că a plecat din casa ei.

Sofia, către prezentatoarea Kanal D: „Îți place cum te descurci?”

Apoi, Sofia a aflat care e culoarea preferată a prezentatoarei Teo Trandafir: roșu. Întrebarea cea mai importantă, care a surprins-o până și pe Bianca Drăgușanu a fost următoarea: „Am mai vrut să știu dacă îți place cum te descurci, de câți ani ești în televiziune?”.

ADVERTISEMENT

„Nu-mi place foarte des cum mă descurc. Uneori mă descurc mai bine, alteori mai rău. Sunt în televiziune de 27 de ani. Cât e din 1994? De atunci. De mult.

Nici mami nu apăruse la televizor, tu îți dai seama? Eu nu voiam să fac asta, deloc. Mie nu-mi plăcea televiziunea, dar s-a întâmplat”, i-a răspuns Teo Trandafir.

ADVERTISEMENT