Life

Teo Trandafir, momente grele după ce a încetat colaborarea cu Mircea Badea: “Am plâns în fiecare seară, timp de șase luni”

Teo Trandafir și Mircea Badea au lucrat împreună mulți ani, iar prezentatoarea a trecut prin momente grele după ce au mers pe drumuri diferite.
25.10.2022 | 10:36
Teo Trandafir momente grele dupa ce a incetat colaborarea cu Mircea Badea Am plans in fiecare seara timp de sase luni
Teo Trandafir și Mircea Badea au format un cuplu de prezentatori. Sursa foto: Facebook, Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir și Mircea Badea se cunosc de mult timp și au fost colegi de platou timp de aproape un deceniu. Deși a trecut mult timp de când drumurile lor profesionale s-au separat, cei doi au păstrat legătura.

Teo Trandafir, momente grele după ce ea și Mircea Badea au încetat să mai apară pe micile ecrane

Prezentatoarei TV nu i-a fost ușor atunci când ea și Mircea Badea au încetat colaborarea. Cei doi au prezentat matinalul Bună dimineața, România!, pe Tele7abc. Au fost colegi și la Antena 1 o perioadă.

ADVERTISEMENT

La debutul pe micile ecrane, Teo Trandafir nu știa să facă televiziune, radioul fiind “marea ei dragoste”. De aceea a vrut să-l aibă alături pe Mircea Badea, care deja avea experiență.

Cei doi au lucrat foarte bine împreună în toți acești ani. Teo Trandafir spune că relația lor nu a fost doar una de prietenie, ci o “frăție”.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir și Mircea Badea au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de prezentatori, așa că despărțirea lor a fost un șoc pentru public.

Prezentatoarea a plâns în fiecare seară, timp de șase luni, după ce ea și Mircea Badea au încetat să mai apară împreună pe micile ecrane. Vedetei i-a fost foarte greu să se acomodeze singură în platou.

ADVERTISEMENT

“Dacă v-aș spune că am plâns în fiecare seară, timp de șase luni, ar fi partea cea mai ușoară. Știam că, dacă încep o frază, o va prelua el sau venea începutul de la el și continuam eu, iar acest lucru nu se mai întâmpla, eram singură în mijlocul unui platou de televiziune.

În mine s-a sfâșiat jumătate și a trebuit să învăț să o cresc pe măsură ce am văzut că și Mircea are succesul lui și încearcă să se regenereze și să recompună partea din el care lipsea odată cu plecarea mea.”, a declarat Teo Trandafir pentru VIVA.

ADVERTISEMENT

Cum se înțeleg acum cei doi

Mircea Badea s-a numărat printre puținele persoane care au încurajat-o pe vedetă să îndrăznească. Deși nu vorbesc la telefon în fiecare zi, Teo Trandafir știe că se poate baza pe el în situațiile dificile.

Realizatorul de la Antena 3 a fost singurul care a vizitat-o pe prezentatoare la spitalul din Viena. Cu mai bine de un deceniu în urmă, Teo Trandafir a avut probleme grave de sănătate.

La un moment dat, acesta a avut grijă să-i aducă niște antibiotice care nu se găseau la noi în țară.

“Dar Mircea a fost printre puținii oameni care m-au încurajat să îndrăznesc. Nu cred în relațiile de vorbit la telefon în fiecare zi, dar cred în omul care vine imediat atunci când este sunat.

Atunci când mi-au lipsit niște antibiotice care nu se găseau în România, Mircea a plecat pe două roți și s-a întors la fel, cu ele.

A fost singurul om care a intrat la mine în spital în Viena, a fost omul care, atunci când mi-a fost cel mai greu și tăceam pe bancheta din spate a mașinii mele și mă gândeam cât de rău îmi este, mi-a dat telefon și mi-a spus doar atât: ‘Iubește-te, mă, și tu puțin!’ Mi-am dat seama că mă simte.”, a adăugat Teo Trandafir.

Perioada în care a prezentat matinalul cu Mircea Badea nu a fost deloc una ușoară pentru vedetă. Aceasta era nevoită să se trezească la 3 dimineața. Colegul ei de platou era mereu o bază pentru ea și o ajuta să reziste la emisiune.

Teo Trandafir avea nopți în care se trezea foarte des, speriată că nu va auzi ceasul deșteptător din cauza oboselii. Vedeta era nevoită să se pună devreme la culcare, motiv pentru care nu a avut viață socială ani buni.

ADVERTISEMENT