Life

Teo Trandafir, adevărul despre relația cu Mircea Badea. Cum se înțelege acum cu prezentatorul emisiunii În gura presei

Teo Trandafir și Mircea Badea au fost colegi o perioadă foarte lungă de tine, la Tele 7 abc și Antena 1, foarte multă lume întrebându-se care este legătura lor în momentul de față.
17.12.2021 | 19:29
Teo Trandafir adevarul despre relatia cu Mircea Badea Cum se intelege acum cu prezentatorul emisiunii In gura presei
Teo Trandafir, detalii despre legătura cu fostul coleg de la Antena 1, Mircea Badea. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Kanal D a spus adevărul despre relația cu Mircea Badea, moderatorul show-ului „În gura presei”, de la Antena 3.

Legătura celor două persoane publice era în urmă cu multă vreme una absolută atât pe sticlă, cât și în realitate. Din fericire, cei doi sunt în relații bune și în prezent.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea a rămas în continuare la Antena 1, acolo unde lucra la emisiunea de weekend „Teo și Mircea Show”. Plecarea lui Teo Trandafir s-a produs în anul 2001.

Teo Trandafir, detalii despre legătura cu fostul coleg de la Antena 1, Mircea Badea

„Păstrez, atât cât îmi permite timpul, legătura. Cu Mircea Badea păstrez legătura atât cât putem, având în vedere că lucrăm pe fusuri orare diferite, dar nu ne dăm înapoi.

ADVERTISEMENT

Ne spunem atunci când avem ceva care chiar «arde»”, a declarat Teo Trandafir într-un interviu recent pentru click.ro.

Vedeta de la Kanal D a dezvăluit în urmă cu ceva timp care era dinamica relației dintre ea și prezentatorul de la Antena 3, precizând că Mircea Badea a „prins-o” într-un moment în care nu era matură.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir susține că fostul coleg de platou era o persoană care știa mult mai multe lucruri decât ea. În plus, moderatoarea de la „Teo Show” a precizat că Mircea Badea a ajuns la ea trimis de mama acestuia.

Teo Trandafir și Mircea Badea, colegi de matinal. Cum s-au înțeles

„Eu l-am întâlnit pe Mir­cea într-un moment în care aveam mare nevoie de el. Şi el a apărut. Am făcut emisiuni la radio, după care a venit la mine un co­leg – nu Tatulici – care mi-a zis: «Bă, avem o problemă, matinalul nostru merge prost».

ADVERTISEMENT

Pe Mircea aproape că-l dăduseră afară. De fapt, îl băgaseră într-un con de umbră şi mi-au spus să fac eu matinalul. Fraţilor, eu ştiu să fac radio şi cam atât, le-am spus eu. Iar ei mi-au spus că altfel vor băga pe post Deutsche Welle.

Şi le-am zis: «Bine, dar am şi eu o condiţie! Îl vreau pe Badea!» Şi aşa a început treaba. Între noi a fost o flamă atât de tare şi o scânteie atât de puternică, încât n-am fost în stare de nimic, pentru că am râs foarte mulţi ani.

Atât de bine ne înţelegeam numai când ne uitam unul la altul. A adus de la mamaia nişte extraveral şi a zis că dacă luăm extraveral nu o să mai râdem atât. Aiurea, am combinat extraveralul cu cafea şi-am râs de ne-am p…t pe noi!”, povestea în trecut Teo Trandafir pentru miscareaderezistenta.ro.

ADVERTISEMENT