Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Țepelin a plecat de la GSP. Reacții la Fanatik SuperLiga: „Jurnalist cu J mare”

Cătălin Țepelin, președintele Asociației Presei Sportive, a încheiat colaborarea cu Gazeta Sporturilor. Țepelin era redactorul-șef al publicației și a fost revocat din funcție de către patronatul elvețian.
03.10.2023 | 13:35
Tepelin a plecat de la GSP Reactii la Fanatik SuperLiga Jurnalist cu J mare
Plecarea lui Tepelin a fost intens dezbatuta la Fanatik Superliga. Foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Gazeta Sporturilor a rămas fără redactorul-șef. Publicația sportivă și Cătălin Țepelin au decis să întrerupă colaborarea în urma presiunilor de la nivelul patronatului. Nu se știe încă motivele pentru care elvețienii de la Ringier au ales să meargă pe altă variantă.

Gazeta Sporturilor a rămas fără redactorul-șef Cătălin Țepelin

“Surprinzător, Țepelin părăsește redacția după decizia patronilor elvețieni. Acesta este momentul în care pleacă, chiar aș vrea să vorbesc cu Cătălin Țepelin pentru că ar fi interesant. Țepelin pleacă în aplauzele colegilor, i-au făcut un tunel ca la campioni.

ADVERTISEMENT

Vorbim de Cătălin Țepelin, proaspăt ales ca președinte al Asociației Presei Sportive. Foarte interesant. Se vede că e supărat și dezamăgit și trist. Colegii îl aplaudă. Un ziarist excepțional, Gazeta Sporturilor a crescut foarte mult cu el la cârmă.

Un tip serios, un tip muncitor, un tip care are valoare. Este unul din jurnaliștii sportivi de mare valoare. Are trofeul de Ziaristul Anului. Este lângă el și Cătălin Tolontan. E o pierdere mare pentru Gazeta Sporturilor.

ADVERTISEMENT

Nu cred că pleacă nimeni fericit. Mie mi se pare că e o veste extraordinar de proastă pentru presă. Nu pentru Gazeta Sporturilor, pentru presă în general. Nu neapărat șocat, cât foarte supărat și dezamăgit de ceea ce i se întâmplă. Țepelin este un jurnalist cu ‘J’ mare, un juranlist care a fost la standardele cele mai ridicate”, a spus Horia Ivanovici.

Cătălin Țepelin a fost redactorul-șef al celor de la Gazeta Sporturilor în perioada 2018 – 2023. Acesta preluat funcția de la Cătălin Tolontan. Pe lângă atribuțiile din cadrul publicației sportive, Țepelin este și președintele Asociației Presei Sportive din România.

ADVERTISEMENT

Țepelin a întrerupt colaborarea cu Gazeta Sporturilor

“E o veste extraordinar de proastă pentru presă. Nu pentru Gazeta Sporturilor, pentru presă în general. Eu am făcut parte din această echipă și spun cu mândrie lucrul acesta, începând din 1991. În 2002 am luat Gazeta Sporturilor, am izbutit de fiecare dată să fim numărul 1 ca ziar și ca echipă.

În toată această perioadă am avut 3 patroni, Dumitru Dragomir la Sportul Românesc, Adrian Sârbu la ProSport și Dan Voiculescu la Gazeta Sporturilor. În fiecare dintre aceste perioade, au fost momente în care patronatul a dorit să renunțe la șefi din partea editorială.

ADVERTISEMENT

Tolontan a fost dat de vreo 2-3 ori afară pentru o noapte, pentru o zi. Eu fiind redactor șef adjunct am fost chemat să continui activitatea. De fiecare dată am spus că noi suntem o echipă și nu am dorit să fac lucrul acesta. Am refuzat. E vorba de ProSport și Gazeta.

De fiecare dată patronatul a înțeles că adevăratul patron al oricărui ziar sau publicație este cititorul. Ăla este singurul. Așa cum la fotbal suporterul plătește tot, de la bilete, la publicitate și drepturi TV, toate lucrurile astea sunt plătite de suporteri”, a spus Andrei Vochin.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusiv pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Tepelin a plecat de la Gazeta

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza...
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza pe regiuni în perioada 13 - 26 mai
Imagini rare cu fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie are 48...
Imagini rare cu fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie are 48 de ani şi este o persoană extrem de discretă
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
GRU recrutează extremiști pentru atacuri teroriste în Europa. Vizată ar fi și România
GRU recrutează extremiști pentru atacuri teroriste în Europa. Vizată ar fi și România
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o...
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai tare. Nu i-a fost rușine să spună asta!
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată