Life

Test de inteligență doar pentru genii! Unde este umbrela fetei? Trebuie să ai răspunsul în cinci secunde

Test de inteligență doar pentru genii! Trebuie să afli unde este umbrela fetei, de fapt. Doar cei mai inteligenți oameni dau răspunsul repede.
22.06.2023 | 12:43
Test de inteligenta doar pentru genii Unde este umbrela fetei Trebuie sa ai raspunsul in cinci secunde
Test de inteligență doar pentru genii! Unde este umbrela? Foto Bright Side
ADVERTISEMENT

Testul de inteligență care poate încurca pe oricine. Unde este umbrela fetei din imagine? Trebuie să ai răspunsul în cinci secunde.

Test de inteligență doar pentru genii! Unde este umbrela?

Acest test de inteligență poate fi rezolvat rapid doar de genii. Întrebarea la care trebuie să găsești răspuns este „Unde e umbrela fetei?”.

ADVERTISEMENT

Tânăra din imaginea este foarte supărată că a pierdut umbrela. Ploaia a început în pădure, iar aceasta nu mai găsește unde a pus umbrela ce o poate feri de ploaie!

Probabil mergând prin pădure cu rucsacul deschis, acesteia i-a căzut pe undeva pe drum. Tânăra este îngrijorată din cauza ploii și caută cu disperare umbrela. Tu ai găsit-o?

ADVERTISEMENT

Care este răspunsul corect

Sarcina este cu atât mai dificilă cu cât în imagine sunt conturate și multe animale din pădure. Ele stau ascunse de vizitatorii străini, o tânără și doi copii.

Un arici, o pasăre, un cerb, o veveriță și un raton stau ascunși printre crengi și desișul din pădure. Dar pe undeva este și umbrela!

ADVERTISEMENT

Dacă nu ai găsit-o până acum este momentul să îți dăm răspunsul. Umbrela este mult mai departe față de cei trei copii.

Dacă te uiți atent printre animalele și verdeața din imagini vei descoperi că umbrela este lângă un copac! Aceasta pare așezată acolo și probabil a fost uitată de cei trei copii.

ADVERTISEMENT

Acest test de inteligență îți pune la contribuție abilitățile de raționament spațial-vizual, dar și pe cele de rezolvare a problemelor.

De asemenea, sunt puse la încercare și coordonarea dintre creier și ochi, dar și puterea de observație. Doar geniile pot să găsească soluția de la această problemă în doar cinci secunde.

Doar 1% dintre cei care fac testul de inteligență reușesc să îl rezolve în mod corect. Desigur, acest lucru înseamnă că doar persoanele cu coeficient mare de inteligență pot să găsească unde este umbrela.

ADVERTISEMENT
Tags: